bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 عنوان خانوما بیاین 60 بازدید | 14 پست با عشقم چند روزه قهریم هرچی زنگ میزنم یا پیامی میدم جواب نمیده چجوری برم آشتی دلم براش تنگ شده خواهش میکنم چرت نگین الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین 1399/10/11 | 21:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 خب به ما چه کمکی میتونیم بهت کنیم؟ برو بابا الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 دوستید؟ اره عزیزم الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
بانوی۶۰ عضویت: 1398/12/01 تعداد پست: 5681 مقصر کیه ؟ محلش نده پرو شده انقدر زنگ زدی ج نداده دیگه نه زنگ بزن نه اس بده
zabonderaz1380 عضویت: 1399/09/18 تعداد پست: 9102 برو بابا چقدر بی ادبی حالت خوبه؟ دارم بهت میگم چیکار کنیم شخصیتت رو نشون میدی طرف حق داره متاسفم برات
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 مقصر کیه ؟ محلش نده پرو شده انقدر زنگ زدی ج نداده دیگه نه زنگ بزن نه اس بده مقصر من بودم ولی اون خیلی پروو شده الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 چقدر بی ادبی حالت خوبه؟ دارم بهت میگم چیکار کنیم شخصیتت رو نشون میدی طرف حق داره متاسفم برات ببخشی عزیزم اشتباه شد به خدا داشتم چت میکردم یهو اینجا اومد شرمنده ببخشی الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 حدس میزنم دیگه خودتو سبک نکنی پریده حدسات درسته ؟ الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
بانوی۶۰ عضویت: 1398/12/01 تعداد پست: 5681 مقصر من بودم ولی اون خیلی پروو شده دعوا سر چی بوده ؟ همون بی محلی که گفتم چند بار سعی کردی از دلش در بیاری نخواسته پس دیگه محلش نده و جوریم رفتار کن که داره بهت خیلی خوش میگدره
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 دعوا سر چی بوده ؟ همون بی محلی که گفتم چند بار سعی کردی از دلش در بیاری نخواسته پس دیگه محلش ... دعوا سر بحث الکی 😢😢😢بی محلش کنم میادآشتی؟ الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 80درصد یا ابوالفضل😒🙄😏😶😔 الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین