2777
2789
عنوان

ازدواج

108 بازدید | 9 پست

سلام. من 21 سالم شده. ودانسجوی فقه وحقوقم ترن 5 خیلی دلم ازدواج میخاد جون خیلی تنهام خانوادمم اصلا آزاد نمیزارن. چندوقتی هس شاید یمسالی مثل قبل خاستگار ندارم دعایی جیزی هست بخونم وجواب بدهو

واینکه با یک اقای 25 ساله ای نزدیم دوماهه درارتباطم ودور را دور میشناسمش واخلاق رفتار خیلی خوبی داره. بعضی وقتا حرف ازدواج میزنه بعضی وقتا میگه نه ازدواج چیه این حرفاا چیکار کنم به نطرتون

لطفابرای زندگیم دعاکنید

فکر کردی ازدواج کنی آزادی؟؟؟؟

از من بهت نصیحت تو ازدواج هیچی نیست هیچی

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حداقل ادم تنها ک نیس

عزیزم من الان شوهر دارم ولی تنهام

خیلی از خانوما شوهر دارن ولی تنهان 

بخاطر اینکه همسرشون بی محلی میکنه ارزش قاعل نیست.....

اون آقا هم بهش بگو برای سرگرمی نمیخوای با کسی بمونی خودش اگه بخواد میاد خواستگاری

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 
عزیزم من الان شوهر دارم ولی تنهام خیلی از خانوما شوهر دارن ولی تنهان  بخاطر اینکه همسرشون بی ...

یک جمله میشه بگی درست بگم بهش. حتی دستشم بهم نخورده 

لطفابرای زندگیم دعاکنید
یک جمله میشه بگی درست بگم بهش. حتی دستشم بهم نخورده 

چه دستش خورده باشه چه نخورده فرقی نداره ارزش تو هنوز پابرجاست پس پایین نیار ارزشتو

بهش بگو من هدفم یه زندگی پایداره دلم آرامش همیشگی میخواد وقت اضافیم برای رابطه های موقت و سرگرمی ندارم....بعد که ازت میپرسه چرا و چیشده میگی من متعلق به کسیم که خودشو ثابت کنه و پیش قدم شه...