raha_azz مدیر استارتر عضویت: 1399/03/01 تعداد پست: 4201 عنوان کسی بوده؟؟؟........🤔 85 بازدید | 3 پست کسی بوده نوزادش کل روز پوشک باشه؟من بچم دوماهشه چون زمستونه همش پوشک میکنم مامانم میگ روزانه یه نیم باز بزارش اما چون بی تجربم کلی استرس خیس شدن سرماخوردگیش رو دارممیگ پاهاش پرانتزی میشه درسته؟کسی بوده مث من باشه؟شما چیکار میکنید؟؟؟ زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفناک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی 1399/10/11 | 20:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
raha_azz مدیر استارتر عضویت: 1399/03/01 تعداد پست: 4201 مامانت راست گفته بچه رو کل روز که پوشک نمیکنن عزیزم روزانه چقدر باز بزارمش کافیه؟ زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفناک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
منیژه_ عضویت: 1399/06/03 تعداد پست: 1479 روزانه چقدر باز بزارمش کافیه؟ بستگی به میزان حساسیت پوستش داره و تعداد دفعات مدفوعش . بعد از هربار تعویض قشنگ خشکش کن یه نیمساعت بذار هوا بخوره. یذره پوستشو ماساژ بده