2777
2789
عنوان

فهم نوشت ۵

61 بازدید | 5 پست

افراد بی آن که متوجه شدند به ما درس می دهند!

تا دیروز گمان می کردم دختری هستم که در جمع دوستان و آشنایان در بیان خود مسلطم و می توانم دیگران را تحت تاثیر قرار دهم دختری که به ثبات درونی رسیده و توانایی کنترل احساسات خود را دارد . اما امروز در کنفرانس تصویری که چهل نفر شرکت کننده داشت هنگام ارائه ی کنفرانس و بیان اطلاعاتم در مورد عارفی نامی (ابوسعید ابولخیر) با تصور اینکه ۸۰ چشم اکنون به من دوخته شده و هیچ یک برایم آشنا نیست در گفتن ادامه ی جمله ام تردید کردم در آن لحظه قلبم به شدت شروع به کوبیدن و معده ام ترشح اسید خود را بیش تر کرد انگار با هم مسابقه میدادند ! با لرزش صدایم فهمیدم که چیزی به نام اعتماد به نفس در من به حداقل خود رسیده . ندایی در درونم شروع به وراجی کرد . دختر همین الآن تا بیش تر گند نزدی اینترنت رو قطع کن و بعد برای قطعی اینترنت بهانه ای دست و پا کن . نه این کار ترسو هاست آن هایی که تصمیم نمی گیرند تا مبادا تصمیم شان اشتباه باشد اگر تو بار ها در جمع آشنایان با تسلط موضوعات را مطرح کردی پس این بار هم میتوانی  . ادامه دادم کل آن یک ساعت با وجود آن تپش قلب و معده درد لعنتی ادامه دادم و در نهایت با شنیدن تشویق دیگران در دل از آن ها به خاطر درسی که به من دادند تشکر کردم . چه کسی گفته که برای ادامه ی مسیر باید پر قدرت و سرشار از اعتماد به نفس بود ؟ بر خلاف کتاب های روانشناسی زرد موفقیت با اعتماد به نفس کم هم میتوان به نتیجه رسید . درست زمانی که فکر میکنید توان ادامه دادن ندارید و بعد با وجود همه ی احساسات بد نسبت به خودتان ادامه می دهید رشد فردی آغاز میشود .

اگه بزرگترین خواسته ومهمترین خواسته شما از زندگی

خواسته ای که از همه مهم تره یا حداقل در ردیف مهم ترین هاست

تو زندگی مطمئن باشید که هیچ وقت بهش نمیرسید

بازم میشه با اعتمادبه نفس کم ادامه داد..

وشاعرگونه حرف زد...؟؟؟؟!!!!!

بسم الله الرحمن الرحیم.    تمام وجودم پر از یقین شده است.اللهم عجل لولیک الفرج .جهان به سامان نمیشود تا ظهور منجی...(بلندترین ارتفاعی که میتوان از آن سقوط کرد ,چشمان صاحب الزمان است) به کمپین لبیک یا مهدی بپیوندید..در تاپیک شما به میهمانی آقا امام زمان (عج)دعوت شدید.یا حق
اگه بزرگترین خواسته ومهمترین خواسته شما از زندگی خواسته ای که از همه مهم تره یا حداقل در ردیف مهم ت ...

دوست عزیز هر چند ادامه دادن با وجود محدودیت ها و احساسات بد کار دشواریه اما غیر ممکن نیست .

قرار نیست که کل مسیراحساسات خوب با ما همراه باشه گاهی سرشار از احساسات منفی هستیم میتونیم انتخاب کنیم ادامه ندیم و تا آخر خودمون رو بابت ترسو بودن محکوم کنیم و یا میتونیم ادامه بدیم حتی اگر دست به اشتباه بزنیم به نظرم این اشتباه خیلی ازشش از هیچ کاری نکردن بهتره چون در درونش درسی نهفته. زمانی که برای قبولی در رشته ی دلخواهم درس میخوندم وسط راه درگیر این احساسات شدم اما ادامه دادم میدونی زمان میگذره حال ما عوض میشه ادامه دادم و فرصت اشتباه کردن رو از خودم نگرفتم و الان دارم در اون رشته تحصیل میکنم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست عزیز هر چند ادامه دادن با وجود محدودیت ها و احساسات بد کار دشواریه اما غیر ممکن نیست . قرار نی ...

هیچ وقت روحیه ها انسان ها یکسان نیست.

پس نمیشه یک نسخه ثابت برای حال واحوال

گوناگون پیچوند .

ماهم دوران شما رو گذراندیم

با شکست ها وموفقیاتش...

بسم الله الرحمن الرحیم.    تمام وجودم پر از یقین شده است.اللهم عجل لولیک الفرج .جهان به سامان نمیشود تا ظهور منجی...(بلندترین ارتفاعی که میتوان از آن سقوط کرد ,چشمان صاحب الزمان است) به کمپین لبیک یا مهدی بپیوندید..در تاپیک شما به میهمانی آقا امام زمان (عج)دعوت شدید.یا حق
هیچ وقت روحیه ها انسان ها یکسان نیست. پس نمیشه یک نسخه ثابت برای حال واحوال گوناگون پیچوند . ماهم ...

عزیزم شما باید در درجه ی اول بین هدف ها و آرزوهاتون تمایز قائل بشین مسلمه که یک سری خواسته ها قابل دسترسی نیستند اصلا ما نهایت تلاشمون رو هم بکنیم بهش نمیرسیم من به شدت با جمله ی خواستن توانستن است مخالفم . در مورد اهداف صحبت کردم گمان میکنم شما منظورتون آرزوهاست . اما حال بد نمی تونه دلیل برای ادامه ندادن باشه با توجه به اینکه حال بد ما ثابت نیست درست مثل امروز که اواخر کنفرانس استرسم کم تر شده بود .

عزیزم شما باید در درجه ی اول بین هدف ها و آرزوهاتون تمایز قائل بشین مسلمه که یک سری خواسته ها قابل د ...

عزیزم نمیدونم شما کژدار مریض ادامه دادید حتما کارتون خوب بوده که راضی هستید.

اما با حال بد واوج نا امیدی اگر بخوای هم نمیشه..

توان وانرژی نمیمونه...

موقعیت های شما دانشگاه پشت تریبون بودن سخنرانی زنده محیط کار رو تجربه کردم وغیر قابل قیاس هست .

وهیچ کدومشون نتونست من رو اونقد اذیت کنه.

موفق باشی در پناه خدا

التماس دعا