2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام این که پشیمونی و نماز میخونی و اینا خیلی خوبه همین احساس باعث میشه راحت تر بتونی ترکش کنی درپورد حرام بودنش خب باصراحت بگم بله حرامه و من خوندم که نماز ادم تا ۴۰روز قبول نیست ولی هیچ کس نمیدونه بین خدا و بندش چی میگدره تو اگه واقعا پشیمون باشی و عزمتو جزم کنی برای ترک من مطمئنم عم خدا میبخشتت هم نمازاتو قبول میکنه به شرطی که توبت واقعی باشی حالا توبه واقعی ینی چی ینس پشیمونی و ترک کامل  این طور نه که بخوری پشیمون شی دوباره بخوری چون تکرار گناه خب صورت بدتری داره 

ببین خدا توقرانش گقفته مهربونیم به مومین خیلی نزدیکه دیگه خودت کلاهتو قاض کن 

سلام این که پشیمونی و نماز میخونی و اینا خیلی خوبه همین احساس باعث میشه راحت تر بتونی ترکش کنی درپور ...

ممنون عزیزم از راهنماییت. آره تاپیکمو قفل کردن. مرسی عزیزم که اینقد قشنگ جوابمو دادی😍😘

ممنون عزیزم از راهنماییت. آره تاپیکمو قفل کردن. مرسی عزیزم که اینقد قشنگ جوابمو دادی😍😘

خواهش میکنم معلومه دلت پاکه وگرنه کسی که خیلی درگیر ببخشید اینچیزا میشه دیگه نماز و خدارو میبوسه میزاره کنار افسرده میشه و دور ازجونت بعضیا دست به خودکشی بردار خدا عاشق اون لحطست که بهش بگی به خاطر تو ازاین حرومدست میکشم 

عزیزم منم دعا کن بااون قلب مهربونت من به دلایلی دچتر بیماری روحی شدم مشکلی که باید حل بشه ولی نمیتونم و شرایطشو ندارم و تحملش براش سخته دعا کن گل من معجزه شه جالم خوب شه 

ان شالله خدا کمک میکنه همه چیت به راه راست میره یه چیز بهت یادبدم اول ادون شروع کن نمازخوندن اول وقت حتی شده سریع و تند ولی اول وقت باشه بعد رفته رفته نمازتو بهتر کن 

درمورد کاشت ناخن هم فکر کنم برای وض‌و اشکال هست چون مانعه باز زنگ بزن دفتر مراجع شمارشون تونت هست دقیق سوال کن 

موفق باشی عزیزم 

خواهش میکنم معلومه دلت پاکه وگرنه کسی که خیلی درگیر ببخشید اینچیزا میشه دیگه نماز و خدارو میبوسه میز ...

قربونت برم عزیزم. بخدا منم انرژیتو گرفتم توام مشخص چقد خانومه خوش قلب و پاکی هستی. انشالله خدا نگاه به دلت کنه و مشکلت حل بشه منم واست دعا میکنم. خوشحال شدم عزیزم. سلامت باشی. شب بخیر🌹