2777
2789
عنوان

ایمیل

122 بازدید | 11 پست

سلام میخام ایمل  بسازم  سخته  کسی هست یادم بده

کاربری    واگذار شده   دوستان     😚درخواست دوستی ممنوع    ..  برای  نینی دار شدنم  صلوات  😢😢😢 تشکر    

توی گوگل بزن عزیزم

مجرد/فمینیست/مستقل از خانواده/تیکر=تاریخ رسیدن به اهداف جدید                                         شخصیت من را با برخوردم اشتباه نگیر شخصیت من چیزیه که من هستم و برخورد من بستگی داره ب اینکه تو کی هستی            

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

https://www.google.com/search?q=آموزش ساخت ایمیل&safe=active&client=ms-android-samsung&prmd=vbin&sxsrf=ALeKk01twVEKLtcnjcWguZFIKUg5k0nu2w:1609423883027&source=lnms&tbm=vid&sa=X&ved=2ahUKEwjg1dyWs_jtAhWVXhUIHdHaAVEQ_AUoAXoECAMQAQ&biw=360&bih=512

جنسیت:مرد   تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسنگها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم
با گوشی هم میشه؟؟ یا حتما با کامپیوتر؟  آخه من چندبار با گوشی امتحان کردم انگار نمیشه

راستش با گوشی امتحان نکردم، ولی فرق خاصی نباید داشته باشن، البته تو گوشی باز کردن بعضی سایتها یه کم دردسر داره چون همه قسمتها رو نشون نمیده

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت‌هایی که برای خودت گذاشته‌ای احترام بگذارم نه به محدودیت‌هایی که می‌خواهی برای من بگذاری!
بعدش باز نمیشه مثلا آدم بخواد واسه نی نی سایت بسازه... کد نی نی سایت بهش ارسال نمیشه🥺🥺🥺

اها من فک کردم ساختشو میگی ساختش با گوشیم میشه وارد شدم به حساب جیمیلتو نمیدونم

خودمم با کامپیوتر واردش میشم

بعدش باز نمیشه مثلا آدم بخواد واسه نی نی سایت بسازه... کد نی نی سایت بهش ارسال نمیشه🥺🥺🥺

الان فکر کنم دادن شماره تلفن اجباریه پس دیگه ایمیل درست کردن برای نی‌نی‌سایت بی‌فایده‌ست

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت‌هایی که برای خودت گذاشته‌ای احترام بگذارم نه به محدودیت‌هایی که می‌خواهی برای من بگذاری!