2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چون اگه خودش درخواست بده دادگاه میگه مهریشو کامل پرداخت کن بعد

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

شاید بخواد اذیتتم بکنه علاوه بر ندادن مهریه . چون با قانون مسخر ما تفاهم نداریمو و و و و که هر زنی رو نابود میکنه حق طلاق گرفتن وجود نداره و زن نمیتونه جدا بشه . شاید بخواد پات به دادگاه برسه اب گل الود شه بگه طلاقتم نمیدم به هیچ وجه حالا تو زجر کش میشه .اگه مهریه نمیخوای بگو توافقی یه روزه تموم میشه

دوستت دارم دوست خوب من اجی مهربونم 

بهش بگو بیا توافقی جدا شیم. سر همه چی توافق کنید. برید محضریش کنید و بعد یه وکالت طلاقم ازش بگیر و برو جدا شده. از همه راهها راحت تره

اما از منی که جدا شده می‌پرسی میگم اگه میشه برا زندگیت تلاش بیشتری بکن ، مخصوصا اگه خیانت نکرده و اگه شاغل نیستی یا حامی محکمی نداری. آخرین کسیکه فکر میکردم این دیگه بهم سرکوفت نمیزنه به خاطر طلاقم خواهرم بود که اونم بعد سه سال این کار رو کرد. 

بهش بگو بیا توافقی جدا شیم. سر همه چی توافق کنید. برید محضریش کنید و بعد یه وکالت طلاقم ازش بگیر و ب ...

یعنی بخاطره کتکی ک ازش بیخیال شم‌برم توافقی جدا شم؟؟؟؟؟واینکه توافقی چطوریه تورو خدا کمکم کن