2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستی من قرص نمیتونم بخورم چون حالت تهوع میگیرم 

ثرص یاز یا یاسمین یادم نمیاد کدومش ضد تهوع بود ولی باید بخوری تا خوب شی به داروخانه بگی قرص درزت حسابی بهت میده حالت تهوع نگیری

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

یه چیز بگم من از بیشتر دکترا شنیدم برای این کیست فقط باید لاغر کنی خالم اینجوری دکتر گفت تا لاغر نکنی بچه نمیاری گوش نمیده 

یکی از دوستان اینطوری بود بعد آخرش میگفت دکتر بهم گفت لاغر کنم نکردم حامله نشدم

روزی نیم ساعت پیاده روی کن

ورزش پیلاتس انجام بده باعث لاغری شکم و پهلو میشه 

شیرینی جات کمتر بخور اصن حذف کن حتی قندم نخور

و حتما تحت نظر یه دکتر با تجربه باش من خیلی ادم دیدم با کیست هم باردار شدن 

و رژیم غذایی مهم ادویه خیلی کم کن تو غذا سرخ کردنی حذف کن 

یه چیز بگم من از بیشتر دکترا شنیدم برای این کیست فقط باید لاغر کنی خالم اینجوری دکتر گفت تا لاغر نکن ...

خدا کنه من خوب بشم همه کار میکنم 

❤️سوگند به نامت که تو آرام منی❤️f❤️
خب تو الان کیست داری حامله هستی؟

خوب شد دیگه بله حامله هستم ولی پلیکیستیک نبودم تونو واقعا هیچی ازش نمیدونم این کیستهای ریز که گاهی به هم میچسبه همیشه خدا داشتم تا دایمی باشگاه رو ول نکردم کارت مربی گری هم گرفتم که کلا باشگاه بمونم از اون سال به بعد خوب شدم

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
مرسی گلم یعنی خوب میشم؟؟

من خودم هبچوقت پلی کیستیک نداشتم ولی کسی رو میشناسم دکتر غدد و زنان با هم معالجه اش کردن اگه تهرانی دکتر بهت معرفی کنم