2777
2789
عنوان

بیکاران😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 26 پست

قاضي : چرا همسرتو کشتی؟ مرد متهم : یه ماسک صورت واسه خودش درست کرده با عسل و  میوه و شیر و خیار اونوقت نهار عدسی گذاشته جلوم  قاضي : شما تبرئه شدی 😂😂

برا سلامتی امام زمان یه صلوات میفرستی؟جان عمت لایک نکن😐اسم کاربریم ربطی به فامیلیم نداره واقعا نمیدونم هدفم از انتخاب این اسم چی بود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیچی 😐💔👌🏻

😁

یعنی میشه منم تا چند وقت دیگه مامان یه دختر یا پسر سالم بشم؟یعنی میشه سلامتیم بهم برگرده.بیشتر از یک ساله مریضم.باعث شد کلیه ام کوچیک بشه.از طرفی اندرومتریوز دارم.سنمم کم نیست.از طرفی نگران کلیه مم از طرفی نگران این یکی مریضی.خیلی عامیانه توضیح دادم.میشه برای دل داغونم دعا کنین؟قدر سلامتیو الان میفهمم.از طرفی ارزومه مامان بشم.از یه طرف مریضی خودم و سختی هایی که به همسرم میدم.خدایا من شرمنده ام 😔

گوشیمو جواب دادم گفتم جانم، گفت من از طرف همراه اول بهتون زنگ میزنم، شما برنده یک فندک زیپوی اصل شدید، اگر فندک دارید می تونید جایزه رو عوض کنید. بلند شدم رفتم تلفن رو از دست بابام گرفتم گفتم بابا اینکه با تلفن خونه بهم زنگ زدی هیچی، جدی نمیدونی خطم ایرانسله؟

آشپزخونه ی ما :

– مامان امشب قرمه سبزی درست کن!

– چه خبرته ؟ یه ماه قبل برات پختم! دم به دقیقه که قرمه سبزی نمیخورن…

– مامان امشب شام چی داریم؟

– کوکو سیب زمینی!

– وای مامان دیشب کوکو خوردیم که؟!

– اولاً دیشب نبود و پریشب بود ، دوماً اون کوکو سیب زمینی با لوبیا بود و این کوکو سیب زمینی خالیه!😐😂🤣🤞🏿

===============

اس‌ام‌اس اومده ولنجک ۱۵۰ متر ۲ پارکینگ فقط و فقط ۸ میلیارد!

یا نمیدونی ۸ میلیارد چقدره، یا معنی فقط و فقط رو نمیدونی😂😂😂

===============

من:مامان فوتبال داره،یه دو ساعتی کار نکن!

مامان:باشه عزیزم...

(ماشین لباسشویی را روشن کرده و به سمت چرخ گوشت میرود)😐😂

===============

لا اقة لنا.

نصیحت یارو به همسرش...😐

ﻋﺰﯾﺰﻡ ،

ﺑﺮﮔﺮﺩ ﺳﺮ ﺯﻧﺪﮔﯿﺖ .... ﻣن ﺳﺎﻣﯽ ﺑﯿﮕﯽ ﻧﯿﺴﺘﻢ ﺑﮕﻢ "ﻫﯿﭽﯽ ﻧﻤﯿﻔﻬﻤﻢ ﻓﻘﻂ ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ ﺑﺎﺷﯽ"،

ﻃﻮﺭﯼ ﻣﯿﺰﻧﻤﺖ ﺍﺯ ﻭﺳﻂ ﺗﺎﺷﯽ به موزایک بگے ڪاشی..😂

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...

خدایا مشکلشونو با ما دهه هشتادیا حل کن 😐😂😂

یکم صبر کنی دهه نودیا تو راهن بعد شما ها سوژمون میشه دهه نودیا بخصوص99.9.9ای ها😄

وقتی باورهای نادرست و ناپسند فراگیر می‌شود، با بهنجاری اهریمنی مواجه‌ایم. نام کاربریم نام زنیست که شهر آماستریس(آماسرای امروزی)رو بنیان نهاد

امروز 10 تا پست عاشقانه برای شوهرم گذاشتم

.

.

.

.

.

.

.

دیدم جواب داده عزیزم ﺣﻘﻮﻗﻤﻮ ﺑﮕﻴﺮﻡ چشم

.

.

چقد کمال، چقد فهم،چقد شعور 😁😂😂

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...

دیشب داداشم تو خواب هذیان می گفت و جیغ می کشید …

رفتم اتاق می بینم بابام بالا سرشه !

میگم خوب بیدارش کن !

میگه بذار کابوسشو ببینه

اینهمه پول دی وی دی میده فیلم ترسناک می گیره بزار سه بعدیشم ببینه 😐😂