2777
2789
عنوان

بیکاران😐😂

130 بازدید | 26 پست

از بیکاری هعی میرم واتساپ  میام نی نی سایت میرم روبیکا 

حوصلم  سر میره محض رضای خدا کسیم پیام نمیده بمون بلینه زنده اییم یا مرده😐💔💔💔

بیاین یکم جک بگیم 

منم میگم تا یادم بیاد 😂😂😂😂

به نظرت زن و شوهرای دهه 80چجوری

میخوان باهم زیر یه سقف زندگی کنن🤔

میترسم سر لوازم آرایش باهم دعوا کنن😐

پسره میاد میگه اااه چرا روژ لبه

منو برداشتی یا دختره میاد میگه

چرا از خط چشم من استفاده کردی😂😂

لا اقة لنا.

اههه

مجرد/فمینیست/مستقل از خانواده/تیکر=تاریخ رسیدن به اهداف جدید                                         شخصیت من را با برخوردم اشتباه نگیر شخصیت من چیزیه که من هستم و برخورد من بستگی داره ب اینکه تو کی هستی            

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جفر رفت حج.

وقتی از حج برگشت رفت سراغ بقالی محلشون.

به مغازه دار گفت دفترهای قرض رو در بیار.

صاحب مغازه خیلی خوشحال شد و با خودش گفت:

خیلی خوبه،اومده قرضشو ادا کنه و پولمو بهم بده.

وقتی دفتر رو در آورد،جفر به صاحب مغازه گفت اسم من رو توی دفتر پیدا کن.

صاحب مغازه گفت؛

بله! این هم اسم مبارک شماست

جفر گفت؛ آفرین!

حالا جلو اسمم یه حاجی اضاف کن😂😂

یبار ی مرده میخوره ب نرده برمیگرده میشه بشقاب پرنده😐😐

هر هر

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
به نظرت زن و شوهرای دهه 80چجوری میخوان باهم زیر یه سقف زندگی کنن🤔 میترسم سر لوازم آرایش باه ...

اتفاقن اصلنم اینطوری نیست

هه 😐ههههه😐ههههههه😐دیوونم خودتی 😐🖕🏻عصاب ندادم😒شیطونم😻عاشق رنگ قرمزممممم📍😐خیلی پوکرممم😂😂عاشق یه بیشور جذاب به اسم علیم دعا کنین بش برسم☹️❤️ رنگین کمون زندگیه من سیاه سفید بود:)⛓️به نام خالق حس نفرت همه ی آرزو هام با رفتن تو مردنمیرسه روزی که دکتر بهت بگه متاسفم واست:((میرسه روزی که دکتر بهت بگه متاسفم واست:((💫✨انقد که زندگیم تاریک بده روشنایی ببینم چشام اذیت میشه بیب✨ودف🍷کیم کیم📍

الان میبرمت مهمونی واستا تگت کنم😁

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر

روبیکا چی داره

یعنی میشه منم تا چند وقت دیگه مامان یه دختر یا پسر سالم بشم؟یعنی میشه سلامتیم بهم برگرده.بیشتر از یک ساله مریضم.باعث شد کلیه ام کوچیک بشه.از طرفی اندرومتریوز دارم.سنمم کم نیست.از طرفی نگران کلیه مم از طرفی نگران این یکی مریضی.خیلی عامیانه توضیح دادم.میشه برای دل داغونم دعا کنین؟قدر سلامتیو الان میفهمم.از طرفی ارزومه مامان بشم.از یه طرف مریضی خودم و سختی هایی که به همسرم میدم.خدایا من شرمنده ام 😔