2777
2789
عنوان

سوال هوش

211 بازدید | 32 پست

سلام هرکی بلده جواب بده، یک فروشگاه لباس به ازای هر2عددشلوار1عددرایگان میدهد، به ازای هر3عددشلوار2تارایگان میده، اگه 99شلوارازمغازه خارج شده باشه درآمدش چقده؟ قیمت هرشلوارم50هزارتومن

۹/۷۵۰

شازده کوچولو : فرق دوس داشتن و عاشق شدن چیه ؟ اگع یک گل رو دوس داشتع باشی اونو میچینی ولی اگع عاشقش باشی هر روز بهش آب میدی و مراقبشی :) وجود ط تنها دلیله امید به فرداس ♥️ به سلامتی پدری که ساقی نبود اما عرق میریخت ما میخوردیم ..!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه نحوه محاسبه توضیح بدی؟ 

درسته یا اشتباه

هیچ مادری از مرگ نمیترسد بزرگترین ترس یک مادر این است که فرزندش را در این دنیا تنها بگذارد،درحالیکه میداند کسی مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت

منم نمیدونم راه حلم درسته یا غلط

هیچ مادری از مرگ نمیترسد بزرگترین ترس یک مادر این است که فرزندش را در این دنیا تنها بگذارد،درحالیکه میداند کسی مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت

۹۰رو تقسیم به ۵ کردم ضربدر ۳ ضربدر ۵۰

۹ رو تقسیم به ۳ کردم ضربدر ۲ ضربدر ۵۰

بعد جمعشون کردم

سلام فک کنم باید این سوال رو با دنباله ی حسابی حل کنیم

دنیا را بردی همراهت به نابودی...دنیا پر از غم شد مگر تو چند نفر بودی؟ #mom  همیشه به یادتم مامان . میشه دعا کنید به اروزم برسم...؟؟❤️                                         

به احتمال زیاد همینه چون باید عددی باشه که هم به پنج بخشپذیر باشه هم  باقیماندشم به سه