2777
2789
عنوان

مشکل شوهرم چیه؟

210 بازدید | 16 پست

معتاد نیست خیانت تا حالا نکرده. رفیق باز و دست بزن و این چیزام نداشتیم. کتک کاری کم داشتیم دو طرفه. عاشقانه هم مثلا ازدواج کردیم خیلی هم کمک مالی بهش کردم خیلی زیاد. خانواده ها ب خصوص خانواده اون مخالف ازدواج مان همین الان تو روی خودم میگن برو طلاق بگیر. هشت تا خواهر و ی پدر مادر پر توقع و مفت خور داره که میگن ی پسر باید همه چیزش در اختیار و خدمت ما و دخترامون و بچه های دخترمون باشه. گف بیا روستای من زندگی کنیم تو ی حیاط با ننه بابام چون تک پسرم گفتم اگه تو پشتم باشی باشه تو خرج عروسی جاهاز همه چی کمکش کردم  خونه رو کمکش کامل کردم ب اعتبار حرفش داد ب ننش منو بردمستاجری گفتم حرف خونمونو نبر برا لشگر ننت اینقد دهن بین و دهن لق نباش نشد که نشد. الان 5 ساله عروسی کردم رفتیم مستاجری قطع ارتباط کردم با خانوادش ولی شوهرم هر روز میره پیششون و روزی چن بار زنگ مدام براش کار میتراشن از سرماخوردگی خواهرزادش تا دعوای همسایه ها تا خیریه روستا تا ضمانت دامادهای معتادشون تا ضمانت قاچاقچیان محلشون همه و همه نمیتونه ی بارش نه بگه اگه نه بگه اینقد عذاب وجدان میدن بهش گوشی روش قطع میکنن رو برمیگردونه تیکه میندازن تا ب غلط کردم بیفته. برا عروسیمون یک ریال کمکش نکردن. تازه این حقوقشو بی خبر من خرج اونا میکنه. انکار میکنه. مریضیش مشکلاتش بدهیاش برا من میاره. اما مشکلات و خرج و مریضی من و بچه هام ب خودم و خانوادم مربوطه.اخلاقشم افتضاح انگار با ننش زندگی میکنم. همه چی ب سمع و نظر اون برسه و نظرات اون تو هر مسئله ای لحاظ بشه. خسته شدم ب خدا. من استقلال فکری خیلی برام ملاک بود و فک میکردم این ادم این موضوع داره غافل از اینکه بزرگترین مشکلش همینه. دیگه بریدم دو تا بچه دارم سه ساله و ی ساله. خانوادمم حمایتم نمیکنن میگن چون سالمه بیکار نیست. اخلاقشو با سیاست درست کن!  من همه کار کردم جواب نداد. موندم چه کنم. الان سه ماهه خونه مادرمم. حس اضافی بودن و فریب خورده بودن دارم. هر بارم اومده مثلا دنبالمون تا میشینه میگه من اخلاقم خیلی خوبه ننه بابام و خواهرام برام مهمن. 

اگه با خانواده اش بد باشی همین موضوع تو زندگیت نقش اونا پر رنگ تر میشه 

ولی باید با خانواده اش اشتی کنی و باسیاست جلو بری ....

بعدم از مشاور کمک بخاه اینجا هیچ کس کامل نمیتونه کمکت کنه ...

با خانواده اش باشی متوجه میشی چقدر خرج میکنه چیکار میکنه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مشکل شما چی بود که با یه تک پسر با هشت تا خواهر اونم ازبافت روستایی که فرهنگشون پیچیده تره ازدواج کردی؟ بعدم با دیدن مسائلی که بود و کلی اختلاف دامادهای معتاد و شوهر بچه ننه  فورا دوبار باردار شدی؟ آدم باید یکمم خودشو بازخواست کنه 

حالا کاریه که شده دیگه سازش کنین باهم ایشون عوص نمیشه شما منعطف ترشو

کتک‌کاری هم نکنین این کارا چیه؟ 

حالا سه ماهه قهری راحت درخدمت اوناست چه فایده داشت؟ 

بزرگترین دشمن هرکس خودشه
اگه با خانواده اش بد باشی همین موضوع تو زندگیت نقش اونا پر رنگ تر میشه  ولی باید با خانواده اش ...

دو سال تو ی خونه بودم باهاشون بد هم نبودم اونا ب شدت حسود فضول و خبر چینن کوچیک و بزرگ. کلی رفت و امد و.... همه جور مشکل اخلاقی دو سه ساله پیدا کردن 

جای قطع رابطه بچسب به شوهرت باهاش برو بیا نزار تنها بره که هواییش کنن جلو شوهرت باهاشون خوب باش بگو بخند پشتش بی محلشون کن با دو تا بچه یکم دیر کردی واسه ابراز پشیمونی یکم سیاست غلیظ لازم داری

❤️😍I'M BLESSED 😍❤️
مشکل شما چی بود که با یه تک پسر با هشت تا خواهر اونم ازبافت روستایی که فرهنگشون پیچیده تره ازدواج کر ...

درست میگی واقعا. من خیلی ساده و بی منطق رفتار کردم. کسی راهنماییم نکرد و حمایت. ولی خدا شاهد نامزدی خواستم جدا بشم مادرم نذاشت بعد عروسی گفتم اختلاف داریم گفتن اینا اختلاف نیست برو سر زندگیت خودت خواستی. سراولی باردار بودم مادرم گف با ی بچه نیا خونه من. با ی بچه اومدم ب زور برم گردوندن. اونم هر روز وقیح تر و پرروتر

درست میگی واقعا. من خیلی ساده و بی منطق رفتار کردم. کسی راهنماییم نکرد و حمایت. ولی خدا شاهد نامزدی ...

چون ی بار جلوشون وایسادم گفتم میخوام با این ازدواج کنم و چوبشو خوردم دیگه هر چی میگفتم اشتباه کردم میخوام جدا بشم میگفتن تو هیچی نمیفهمی برو سر زندگیت 

جای قطع رابطه بچسب به شوهرت باهاش برو بیا نزار تنها بره که هواییش کنن جلو شوهرت باهاشون خوب باش بگو ...

تا رفت و امد میکنیم رو مخ شوهرم کار میکنن و نفرین و اه و ناله و سیاست‌هایی که ی عمر باهاش اینو برده خودشون کردن ما رو تنها ول کردی بیا دو طبقه بگیریم یا برگردین تو همون خونه تا مستقیم عذابش بدیم. ب خدا مشکل من نیستم شوهرمه 

دو سال تو ی خونه بودم باهاشون بد هم نبودم اونا ب شدت حسود فضول و خبر چینن کوچیک و بزرگ. کلی رفت و ام ...

ببین اگه حسودن براشون کادو بخر . 

یا میان خونت براشون غذاهایی ک دوست داذن درست کن عاشقت میشن 

حالا ک فایده نداره چون میگی قهرید ولی به شوهرت نشون بده خانواده اش رو دوست داری و برات مهمن ازشون تعریف کن ک هم شوهرت همه چی به مرور زمان بهت میگه هم تعریفتو میکنه مثلا بگو این کارو براشون بکن خوشحال میشن تو نظر بده بعد یواش یواش میاد سمت تو ی جاهایی هم بگی نکن نمیکنه فقط ی کم طول میکشه جدا نشو اصلا دعوا نکن چون بیشتر از چشمش میافتی و هیچی برات نمیگه 

درست میگی واقعا. من خیلی ساده و بی منطق رفتار کردم. کسی راهنماییم نکرد و حمایت. ولی خدا شاهد نامزدی ...

خو ب خداپدرتو بیامرزه که واقع بینی جلوی ضرر رو هرجا بگیری منفعت 

حالا با این خانواده که اصلا حمایت نمیکنن با این شوهر گم رو با دوتا بچه قهر چه کمکی بهت میکنه؟ دقیقا هیچی 

پس آشتی کن گم اشو برو خونتون ازش ماهیانه بگیر و با ظرافت بچه هاتو بکن اولویت اول همسرت 

بزرگترین دشمن هرکس خودشه
ببین اگه حسودن براشون کادو بخر .  یا میان خونت براشون غذاهایی ک دوست داذن درست کن عاشقت میشن&n ...

ب خدا انجام دادم دو سال تو ی خونه بودیم همه اینکارا که میگی کردم فقط سواستفاده کردن. فک میکردن من چقد ساده ام. تو رو خوب بودن پشت سر ننشونو پر میکردن مینداختن ب جون من. شوهرمم عین ماست 

خو ب خداپدرتو بیامرزه که واقع بینی جلوی ضرر رو هرجا بگیری منفعت  حالا با این خانواده که اصلا ح ...

نه ایندفعه درخواست نفقه برا بچه هام کردم ماشینمو گرفتم هز چی هم خانوادمو واسطه کردم گفتم نه تا اخلاقشو درست نکنه تحت نظر مشاور و تکلیف خونه رو با ننه باباش روشن نکنه برنمیگردم. مهریمم میذارم اجرا. یا درست میشه یا تموم. 

کم نیستن ده دوازده نفرن. ب شدت پررو خواهرزادش تا بند ساعتشم میده این عوض کنه همه کاراشون اگه نکنه جنگه. مادرش بدتر. چن تاشونو سرجاشون نشوندم همون اول. کم نیستن زیادن همه هم عفریته. 

خو ب خداپدرتو بیامرزه که واقع بینی جلوی ضرر رو هرجا بگیری منفعت  حالا با این خانواده که اصلا ح ...

من در حال درد سنگ کلیه بودم تو شهر غریب دست تنها رفت بیرون گفتم کجا میری منو تو این حال ول میکنی میری میگف کار شخصی دارم. بعد فهمیدم ننش دستور داده خواهرزادشو ببره ثبت نام کنه مدرسه. بعدم با کمال وقاحت میگف ب خانوادت بگو بیان ببرنت دکتر. زبونشون درازه که تو اصن چرا حرف خواهرزاده ما رو زدی یتیمه باید داییش کارشو انجام بده. شوهرمم زنگ زده بود خواهر مادرم که راه دورن فحش و بد و بیراه چرا داد و قال میکنه!  و هزار تا مثال دیگه اینجوری تو مریضیات و احتیاجی خودم و بچه هام... 

چه ساده ای ماهیانه! تازه اون میگه تو باید درامدت بدی ب من. تا حالا ی بارم خرجی ب من نداده. درامدش خرج خودش و خانوادشه. میگه هر چی میخوای بگو تا بخرم خریداشو از ی مغازه میکنه حساب دفتری داره همیشه ی مبلغ خاص اونجا بدهکاره و ب اسم خونه خودمون برا خانوادشم خریدمیکنه. خیلی عوضیه. هیچ وقت پول ب من نمیده لباسی چیزی هم بخوام یا باید خودم بخرم یا بایدجنگ و دعوا راه بندازم تا ب زور ازش پول بگیرم. زبون خوش و این چیزا حالیش نیست