2777
2789
عنوان

لطفا نظر بدید

75 بازدید | 4 پست

نمیدونم چرا همچین مشکلی برام پیش اومده از وقتی اومدیم آپارتمان جدید همش فکر میکنم هر صدایی که از واحد ما بیاد حتی وسط روز مثل صدای چرخ خیاطی یا چرخ گوشت یا حتی بستن در کمد  ممکنه همسایه بالایی بیاد به من تذکر بده یعنی اینقدر این فکر درگیرم کرده که اصلا نمیتونم توی خونه خودم راحت باشم حتی حساب میکنم چه زمانی وقت استراحته مثلا بعد از نهار یا ده شب یه بعد حتی جاروبرقیمو هم روشن نمیکنم . با اینکه خودشون خیلی سرو صدا دارن و من و شوهرم اتفاقآ آروم هستیم  ولی نمیدونم  چرا دچار این ترس الکی شدم . چیکار کنم که از این فکرا نکنم تورو خدا راهنماییم کنید . دارم دیوونه میشم

گلم خونه اپارتمان با خونه اختیار یک خانواده فرق داره شما حتی اگر خونه رو خریده باشید باید رعایت کنید..

شنیدیم چهار دیواری اختیاری!

اما وقتی بقیه تو اون مکان سهیمن باید رعایت کنیم

شما وسواس فکریتونو بزارید کنار و مثل همسایتون نباشید 

اینکه مراعات میکنید خیلی عالیه و تحت تاثیر رفتار غلط بقیه نباشید

مهندس ساختمان و معماری♡آرایشگر♡مربی بدنسازی

گلم خونه اپارتمان با خونه اختیار یک خانواده فرق داره شما حتی اگر خونه رو خریده باشید باید رعایت کنید..

شنیدیم چهار دیواری اختیاری!

اما وقتی بقیه تو اون مکان سهیمن باید رعایت کنیم

شما وسواس فکریتونو بزارید کنار و مثل همسایتون نباشید 

اینکه مراعات میکنید خیلی عالیه و تحت تاثیر رفتار غلط بقیه نباشید

مهندس ساختمان و معماری♡آرایشگر♡مربی بدنسازی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درسته ...ولی توی آپارتمانهای قبلی  این فکرا اینقدر ذهنمو درگیر نکرده بود اما اینجا با اینکه کسی از همسایه هارو  نمیشناسم و نمیبنم ‌این جور فکرو خیال اعصابمو به هم ریخته بخوام با هر وسیله ای که صدادار باشه کار کنم این ترس و توهم میاد توی سرم که الان میان در میزنن تذکر میدن ‌. از این فکر خسته شدم  . شماها هم اینجوری هستید ؟ چیکار کنم بی خیال شم ؟؟؟؟