2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزيزم چون دير گذاشتي، وقتي فقط ي خط نشون ميده يعني از زمانش گذشته، پريودت چند روزه س؟ 

اخه هرروزمن بامارک مدیکورمیذاشتم منفی بودامروزمثبت شده بعداومدم مارک دیگه گذاشتم دیدم منفیه

اخه هرروزمن بامارک مدیکورمیذاشتم منفی بودامروزمثبت شده بعداومدم مارک دیگه گذاشتم دیدم منفیه

من خودم max 14 استفاده ميكنم عاليه اصلا خطا نداره ولي در كل سعي كن خودت زمان تخمك گذاريت و بفهمي، وقتي تخمدونات دردميكنه مثلا سمت راست يا چپ تير ميكشه يعني داري تخمك آزاد ميكني، هر روزي ام كه ميري دستشويي به خودت دست بكش تو زمان تخمك گذاري بيشترين ترشحو داري كه شايد بدون دست كشيدن متوجه نشي، ولي در كل نگران نباش وقتي از روز ٩-١٠ پريودت ي روز درميون رابطه داشته باشي اوكيه چون اسپرم ٥ روز تو رحم زنده ميمونه

من خودم max 14 استفاده ميكنم عاليه اصلا خطا نداره ولي در كل سعي كن خودت زمان تخمك گذاريت و بفهمي، وق ...

اخه من میخاستم پسربشه بچم برای همین گفتن روزتخمکگذاری نزدیک کنی پسرمیشه.الان تودوراهی موندم که مثبته یامنفی😔

اخه من میخاستم پسربشه بچم برای همین گفتن روزتخمکگذاری نزدیک کنی پسرمیشه.الان تودوراهی موندم که مثبته ...

توكل كن بخدا ايشالا كه بهت ي پسره سالم ميده، ولي فقط روز تخمك گذاري مهم نيست بايد رژيم غذايي ام از سه ماه قبلش رعايت ميكردي، دوست من چون خيلي تنبله و شوهرشم سرده براي باردار شدن فقط روز تخمك گذاريش نزديكي داشت، با همون يكبار باردار شد ولي دختر

توكل كن بخدا ايشالا كه بهت ي پسره سالم ميده، ولي فقط روز تخمك گذاري مهم نيست بايد رژيم غذايي ام از س ...

نه من الان یکماه بیشتره که رعایت کردیم وگرمی زیادخوردیم وقرص هایی که دکتردادرواستفاده کردیم.انشالله خداازدهنت بشنوه❤❤