2777
2789
عنوان

مشاوره

59 بازدید | 8 پست

بچه ها کار بلید برای ابرو انجام دادید؟من روز نهم بلید ابروم هس.یه ارایشگاه تو پاسداران رفتم که تعریفشم زیاد میکردن.۱۴۰۰ هم هزینه بلید شد.خیلی از کیفیت موادش تعریف میکرد.و دوستامم همینطور.سوالمه اینه الان سومین باره حموم کردن همش داره میریزه...تقریبا همه پاک شد انگار نه انگار.بخودش گفتم گفت تو ترمیم درست میشه رنگ تثبیت میشه....کسی میدونه چجوریه؟

اره دختر عموم انجام داد همین طوری بود دقیقا خیلیم خوشگل شد بعد یک سال کمرنگ شدن 

تشون و که زندگی من و خراب کردن تو 19سالگی مطلقه شاید چند وقتی رو .روزای سختی رو بگذرونم ولی من هنوز جوونم. شروع میکنم از نو یادم میره رفتی تووووو

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اره دختر عموم انجام داد همین طوری بود دقیقا خیلیم خوشگل شد بعد یک سال کمرنگ شدن 

والا ۶ ماهم بمونه من راضی ام.فقط میترسم هیچی ازش نمونه.۳ سال قبلم سایه زده بودم..رنگ ابروم به بنفش میزد...

والا ۶ ماهم بمونه من راضی ام.فقط میترسم هیچی ازش نمونه.۳ سال قبلم سایه زده بودم..رنگ ابروم به بنفش م ...

نه اوکی میمونه 1سال خیالت تخت منم ب مامانم میگم برو بزن طبیعی خوبه چقد شد هزینه اش؟

تشون و که زندگی من و خراب کردن تو 19سالگی مطلقه شاید چند وقتی رو .روزای سختی رو بگذرونم ولی من هنوز جوونم. شروع میکنم از نو یادم میره رفتی تووووو
نه اوکی میمونه 1سال خیالت تخت منم ب مامانم میگم برو بزن طبیعی خوبه چقد شد هزینه اش؟

یک میلیونو چهارصد...همشم میگفت من پول موادمو میگیرم.تعریف از موادش میکرد.یوی دو تا از دوستام رفتن راضی بودم.اما چون خودم پارسال یه بار انجام دادم شهرستان،اصلا خوب نشد.اینه که همش میترسم اینم بریزه.خوب نشه.

2790
2778
2791
2779
2792