2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 32 پست

پسره در اختیار مادر و خواهرشه من اصلا وجود ندارم

۱۱ماهه بیکاره تا حالا به من ۱۰۰۰تومن نداده

من دختر کم توقعی هستم ولی گفتم بزارمش تو فشار بره سرکار گفت شب بیا پیشم بخواب بهت پول میدم یا میگفت پول ندارم و خدا رو شکر یک بار هم پیشش نخوابیدم 

هر مناسبتی شد برام مثلا عیدی میاوردن بعدش پسره یه چیزی رو بهونه میکرد دعوا و قهر میکرد 

۱سال و خورده ای نامزدیم روزایی که باهم بودیم رو جمع کنید کلا به زور به یک ماه میرسه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طلاق میده؟میخوای مهریتو ببخشی؟

نه به زور بابابزرگم که میشه عموش راضی شده 

بخواد اذیت کنه هم مهریه وهم نفقه رو ازش میگیرم طلاهایی روهم که آورده میفروشم خرج وکیل میکنم

من موندم شما قبل ازدواج به چی فکر میکنید که تا عقد میکنید مشکلات میزنه بیرون من مجردم حداقل بگید ما ...

خیلی خیلی باید دقت کنی من به زور پدر بزرگم و کاملا سنتی ازدواج کردم سعی کن قبل عقد یه چند ماه با طرف بیرون بری باهاش در تماس باشی یکم باهاش آشنا بشی ببینی چطور آدمیه بعدش اگر خوب بود عقد کنید

من ازش محبت ندیدم کارم شده بود با حسرت به زوجای جوون نگاه کردن

من ازدواج اجباری کردم بهم ظلم کردن 😔😔😔😔

ناراحت نباش عزیزم ان شاءالله بحق حضرت فاطمه الزهرا به خواسته هات برسی❤

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)
خیلی خیلی باید دقت کنی من به زور پدر بزرگم و کاملا سنتی ازدواج کردم سعی کن قبل عقد یه چند ماه با طرف ...

والله بنظرم تا زیر یه سقف نباشی نشه مردا شناخت من که تا به امروزم حتی با کسی دوستی هم نکردم اتفاقا دوست دارم با کسی آشنا بشم اونم برا ازدواج ولی میدونید پسرا همیشه دنبال چی هستند واسه همونم تا به امروز نشده کسی رو با عقاید خودم پیدا کنم  ازدواج سنتی رو هم اصلا دوست ندارم 

دعا کن برام خیلی زجر کشیدم دوبار جنازمو بردن بیمارستان از بس عصبیم کرده بودن 😔😔

الهی قربون دلت برم خودتو اذیت نکن...فقط تلاش کن جدابشی ازش انشالله زندگی آرومی که لایقشی در آینده خواهی داشت عزیزم تو فقط آرامش خودتو حفظ کن😍❤...ارزش نداره چنین پسری که براش زجر بکشی و ناراحت باشی