2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزممممم مشکلی پیش نمیاد بابای من الان سالهاستتتتت داره بدون تیرویید زندگی میکنه با قرص کنترل میشه ...

عزیزم اینا با هم یکین

تیرویید و لنفاوی

منطورم اینه لنفاویم بی خطره؟؟؟

غده لنفاوی که همه دارن مال برخی هابلندمیکنه غدشون واینکه صرفن گفته بیرون بیاربخاطربدخیم بودنش نیست شایدبیرون بیاره دیگه نیازی به درمان دیگه نداشته باشه بدبه دلت راه نده دلت به خداقرص باشه گرنگهدارمن آن است که من میدانم شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد

غده لنفاوی که همه دارن مال برخی هابلندمیکنه غدشون واینکه صرفن گفته بیرون بیاربخاطربدخیم بودنش نیست ش ...

عزیزم شما اطلاع داری؟؟؟ یعنی سرطان هست؟؟؟ قابل درمانه؟؟😭

عزیزم شما اطلاع داری؟؟؟ یعنی سرطان هست؟؟؟ قابل درمانه؟؟😭

نه عزیزم سرطان نیست خوش خیم هست آره چرادرمان نداشته باشه اون دوستی هم که اشاره کردکه تروییدش باباش بیرون آورده تروییدربطی به غده لنفاوی نداره ازش نمونه گرفتن یانه 

نه بابا نگران چی هستی . سرطان آخرین مرحله هر بیماریه . فقط پشت گوش نندازید جراحی انجام بدید . 

خودش خیلی از جراحی میترسه

دکترش گفته حتما خوش خیم هست چون فقط بزرگ شده

عزیزم شما ک اطلاع داری قابل درمانه؟

نه عزیزم سرطان نیست خوش خیم هست آره چرادرمان نداشته باشه اون دوستی هم که اشاره کردکه تروییدش باباش ب ...

عزیزم دکترم بهش گفته خوش خیمه... وقتی گفته خوش خیمه یعنی سرطان هست؟؟؟

عزیزم دکترم بهش گفته خوش خیمه... وقتی گفته خوش خیمه یعنی سرطان هست؟؟؟

نه نیست لنفاوی هزاردرجه بهترازسرطان هست واینکه خوش خیمه مطمعن باش باعمل زودجواب میگیره وخوب میشه بازم چندتادکتربهترببرین نشون بدین آزمایش هاشوچون خوش خیمه برخی هامیگن بادارورفع میشه فقط دکتری که خوب وکاردرسته ببرینش نگران نباش خوب میشه

خودش خیلی از جراحی میترسه دکترش گفته حتما خوش خیم هست چون فقط بزرگ شده عزیزم شما ک اطلاع داری قابل ...

حتما بگو جراحی کنه هیچکس از جراحی خوشش نمیاد ولی بلاخره درمانه . خیلی عوامل باعث بزرگ شدنش میشه غدد لنفاوی برای میکروب کشی پلاسمای خونه و چربی هم توش جریان داره . فشار خون بالا چربی بالا ... باعث بزرگ شدنش میشن . سرطان زمانی بوجود میاد که بیماری آنقدر پیشرفت کرده باشه نشه کنترلش کرد . دکتر گفته جراحی کنید یعنی مشکل جدی نشده . اگر بدخیم بود که اصلا نمیزارن جراحی کنید چون موقع جراحی پخش میشه به کل بدن . 

کلا غدد لنفاوی توی سراسر بدن بهم ارتباط دارن شما اگر این قسمت درمان نکنی ممکنه قسمت های دیگر بدن هم درگیر بشه پس اصلا پشت گوش نندازید و جراحی کنید 

نه نیست لنفاوی هزاردرجه بهترازسرطان هست واینکه خوش خیمه مطمعن باش باعمل زودجواب میگیره وخوب میشه باز ...

ایشالاااااا

ممنون ک بهم آرامش دادی از استرس و گریه دارم میمیرم

من جز مامانم کسیو ندارم ک پشتم باشه

التماس دعا

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز