2777
2789
عنوان

پاپ اسمیر چیه

109 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها چند وقت پیش خارش گرفتم ی خوردم دون دن زدم خیلی ترسیدم فک کردم زگیله دکتر گفت پاپوله مرواریدیه خارشم بهتر نشد رفتم ی دکتر دیگه دارو داد خارشم افتاد داروهام ک تموم شد دوباره خارش گرفتم و یکم ترشح  دفعه ی سوم رفتم پیش ی دکتر دیگه گفت عفونت قارچی دارم دارو داد و تست پاپ اسمیر گرفت هنوز خوب نشدم ترشح دارم  قبلا بو نمیدادم الان بو هم گرفتم ولی خارش ندارم  این پروسه دو ماه طول کشیده اعصابم خورد شده  تو خونه لباس زیر نمیپوشم دوش واژینال نمیگیرم با صابون خودمو نمیشورم تمام لباسامو جدا میشورمو اتو میکنم شبا بدون شلوار و لباس زیر میخوابم سرکارم نمیرم ولی خوب نشده اولین باره عفونت میگیرم کلی هزینه کردم خسه شدم هفته دیگه میرم جواب تستمم میگیرم اصلا واسه چی هست این تست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نیاید دکتر تو عوض کنی تا طبق داروهاش درمانت کنه پاپ اسمیر یه جور نمونه گیری برا اینکه ببینن مشکلت چی ...

دکتر اولی ک رفتم هول هولکی شد چون همه جا بسه بود منم ترسیدم بعد فهمیدم ماما بوده و بهم گفتن ی دکتر زنان خوب تو فلان جاعه و منم رفتم ولی انقدر بداخلاق بود جواب ب زور میدادش تا نشست شروع کرد نوشتن  

معنيش رو خواستين ديگه ربطي بع تجربه نداره مجزاي ساير مشكلاتتون هست

سایتو واس همین زدن که با هم تبادل نطر کنیم منم الان انقدر استرس دارم ک نیاز ب حرف زدن دارم شما جای ارایه راه حل اطهار نطر مفرمایید

سایتو واس همین زدن که با هم تبادل نطر کنیم منم الان انقدر استرس دارم ک نیاز ب حرف زدن دارم شما جای ا ...

شما مثل اينكه بيشتر طلبكارين..

عنوان زدين و اخر سرم پرسدين پاپ اسمير چيه!! راهنمايي كردم توي گوگل سرچ كنيد تا بدونيد چيه و آگاه بشيد..اينم عوض تشكرتونه..

خوش باشين

💕

یه لگن پهن تمیز بخر هرروز بشین تو اب گرم ونمک جوش شیرین.موثره phرحم تنظیم میشه باکتریها ازبین میرن.

مقدار دقیق جوش شیرین یا نمک یا هردورو تو اب یادم رفته از تو سایت پیدا کن

خدایا؛آنان که همه چیز دارند مگرتورا،به سخره گیرند آنان را که هیچ چیز ندارند مگر تورا...