2789
عنوان

کراتین مو

861 بازدید | 12 پست

اینجا کسی هست که موهاشو کراتین کرده باشه؟ماندگاریش چقدره؟هزینش چقدر درمیاد مثلا اگه بخوام مثلث جلوی موهام که کوتاه هستن رو بزنم

یک صلوات برام میفرستی؟❤یک دختر کورد اما ساکن تبریز🤗کاربری دست چند تا دوسته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کراتین ۱۰۰% صافی نیست گلی تااونجایی که اطلاع دارم 

کلا ماندگاری صافی مثل ریباندینگ یا المنت 

بستگی به کار و مهارت آرایشگر مواد استفاده و رعایت نکات بعدش داره

وخب هزینش بیشتر تحت تأثیر مواد مصرفی و محل سالن داره 

اصفهان با تهران خیلی فرق داره مثلا یه صافی کراتین موی تا شانه حدود 1200,1500 توی اصفهان معمولش که در بالاشهر بیشتر هم حتی هست

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
ماندگاریش ۶ ماهیناس تقریبا

من یه جا کراتین کردم.موهام فره ...اصلاآ صاف نشد...بعد از هربار شستشو باید دوباره صافشون میکردم. واسه شمام اینطوری بود؟

من امروز  انجام دادم ۶ ماهس 

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
کراتین ۱۰۰% صافی نیست گلی تااونجایی که اطلاع دارم  کلا ماندگاری صافی مثل ریباندینگ یا المنت&nb ...

مرسی عزیزم....من یه جا کراتین کردم.موهام فره ...اصلاآ صاف نشد...بعد از هربار شستشو باید دوباره صافشون میکردم. واسه شمام اینطوری بود

مرسی عزیزم....من یه جا کراتین کردم.موهام فره ...اصلاآ صاف نشد...بعد از هربار شستشو باید دوباره صافشو ...

نه گلی 

کراتین کار توی یه روز که مواد زد سشوار و اتو کشی کرد اصولاً میگن فردا یا سه روز بعد برای مرحله دوم بیاد 

و بعدش حتما شامپو فری سولفات باید باشه و نکات دیگه که کراتین اثر کنه 

البته نهایت 70 درصد 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

کراتین نکن من پارسال کراتین کردم موهام تا کمرم بود اب موهامو خشک کرد با اینکه یه عالمه هم پول دادم موهام ریزش وحشتناکی گرفت الانم مثله پارسال تونست انگار نه انگار ک کراتین کردم 

صبورباش چیزهای خوب زمان میبرند 😍👼

من اتفاقا کراتین کردم موهام نازک بود خییلی هم گره میخورد،خلاصه موهام خرااااااب بود،برام ضخیم سازی کرد و همراهش پروتئین کرد؛

خداااا براش خوب بخواد دست لابه لای موهام میکشم دلم حاااال میاد و هی دعاش میکنم 😊😁

اسمش فاطیما بود تو مشتاق دوم،بهم گفت ۶ ماه ماندگاری داره ولی الان ۹ ماه گذشته و موهام خییلی عالیه هنوز❤❤