2777
2789
عنوان

شوهرم پول هامو ازم میگیره

1094 بازدید | 46 پست

سلام. یکساله ازدواج کردیم شوهرم بد نیست اما پول هایی که مادرم و خانوادم بهم میدن رو ازم میگیره . خوب منم پول لازم میشم . الان باردارم و دندونم بد جور درد میکنه ازش پول میخام پر بکنم دندونم رو میگه ندارم. خوب همون پول های خودم اگه ازم نگیره کارای خودمو انجام میدم 

خب ندش یا نگو پول گرفتی ازشون یا همشو ندش

حس خوب فقط اونجاش که ته دلت میدونی هرچقدرم تنها باشی بازم یکی هست که همیشه حواسش بهت هست. خدایا توتنها امیدمی😍😍خدایا ممنونم که همیشه هوامو داشتی الانم سخت محتاج نگاهتم🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشه پول مخفی داشته باش 

مجبور کن بهت بده دندونت درد میکنه خو

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗

شوهرم منم نمیذاره از حقوق خودم ب اختیار خرج کنم😣

سر این موضوع ۳ ساله حرص میخورم. الان روز مادر نزدیکه دوس دارم یه هدیه خوب بگیرم براش. اما اقا خودش هرچی صلاح دونست میده😒از فکرو خیال تا نصف شب بیدارم بخدا

از خانوادت پول نگیر یعنی چی عادتش میدی خودش باید خرجتو بده خانوادت چه گناهی کردن ازدواج کردی بهت پول تو جیبی بدن

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

البته مادرمم تقصیر داره همیشه جلوی شوهرم بهم پول میده میخاد که شوهرم مثلا بگه اره مادرشوهرم دوسمون داره و از این حرفا ... منم چند بار بهش گفتم یا بهم پول نده اصلا یا جلوی شوهرم نده . ما سر پول دعوامون میشه اما بخرجش نمیره 

وا خوب نده بهش

بعدم بگو به من ربطی نداره من دارم پوکی استخونو هزارتا مرض میندازم به جونه خودم که بچه تورو به دنیا بیارم از زیر سنگم شده جور کن دندون منو درست کن.یا پولامو رد کن بیاد لازمم نیست تو دست کنی تو جیب خودم انجام میدم

ولی درست حسابی و قاطع بگو نه شلو ولو گله طور

ی بار ندادم . بد جور دعوامون شد . من قهر کردم رفتم خونه پدر . با خانوادش اومدن دنبالم منم اونجا گفتم که حساب کتاب منو خانوادم به خودمون مربوطه شاید پدرم همه زندگیشو بده به من تو حق نداری ازم بگیری . خانوادش هم بهش گفتن که کاری به پول من نداشته باشه اما بازم......