2777
2789
عنوان

کسی در مورد این مریضی چیزی میدونه

174 بازدید | 15 پست

بدن زخم مشه انگار حشره ای چیزی باشه تو خونه خارش میگیره بعد میگن از اعصابه به چشم بزنه کور میشه 

مامان دلم برات خیییییلی تنگه جای خالیت با هیچ کس پر نمیشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گال نیست

اول گفتن گاله بعد بردن رازی تیکه برداری کردن برا سرطان گفتن نه سرطانم‌نی اخه آدما تمیزین بعد بردن دکتر دیگه گفته از اعصاب تشخیصا معلوم نی 

این بیماری به بیماری جاده ابریشم معروفه،و مختص ترک ها است،از آسیای میانه تا مدیترانه،

وا جدی میگیه چی هست بیشتر توضیح میدی 

وا جدی میگیه چی هست بیشتر توضیح میدی 

پوست و درگیر میکنه،بخصوص پوست صورت و گردن و قسمت های تناسلی،،در حالت پیشرفته،باعث ضعف بینایی و حتی کوری میشه،درآقایون بیشتر شایع هست،و نژاد ترک بیشتر درگیر این بیماری میشن، 

پوست و درگیر میکنه،بخصوص پوست صورت و گردن و قسمت های تناسلی،،در حالت پیشرفته،باعث ضعف بینایی و حتی ک ...

باباش ترک تبریز بود مادرش کرد  زخم میشه ها اسمش چیه

میگم‌بدنش زخم میشه 

بله،سیستم ایمنی بدن دچار اختلال شده و به سلول ها آسیب وارد میکنه،آفت دهان هم شایع هست تو این بیملری،،،این بیماری مادر زادی هست، ولی معمولا بین ۳۰ تا ۳۵ سال علائم ظاهر میشه،