2777
2789
عنوان

اقدام

118 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها من سيكل هام بين ٣٠ تا ٣٤ 

الان ٩    ١٢      ١٤      اقدام كردم ١٦ و ١٧ شوهرم همكاري نكرد 

١٨ ٢٠ ٢١ اقدام كنم دير ميشه؟ البته همه جا تاريخ تخمك گذاريم و از ١٨ پريوديم به بعد زده 

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️

اقدام کن ضرر نداره

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از کجا سیکلمو پیدا کنم اسی؟

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم  هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش  اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم  خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم     

از کجا سیکلمو پیدا کنم اسی؟

ببين هر چند روز پريود ميشي ديگه عزيزم

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️
ببين هر چند روز پريود ميشي ديگه عزيزم

وقتی  یک هفته عقب میندازم سیکلم میشه چند روزه؟

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم  هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش  اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم  خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم     

وقتی  یک هفته عقب میندازم سیکلم میشه چند روزه؟

٣٦ روزه

٣٦ روزه

مرسی  وقتی   سر موقع میشم       چی

گاهی اوقات  همون به موقع میشم گاهی  یک هفته عقب میندازم

مرسی  وقتی   سر موقع میشم       چی گاهی اوقات  همون به موقع میشم گاهی ...

اون موقع ٣٠ روزه ميشي

منم زياد دقيق نيستم بهتره بري دكتر يه دوره قرص ميده دقيق ميشي ولي منم بين ٣٠ تا 36 روز ميشم