2777
2789
عنوان

دل ضعفه شدید

5856 بازدید | 22 پست

بچه ها هی گرسنم میشه و در حدی ضعف میگیرم که انگار یک روزه هیچی نخوردم

گاهی لرزشم میگیرم از چی میتونه باشه.یبار اینجوری شدم برای معدم ازمایش دادم مشکلی نداشت

خودم میگم شاید زخم معده باشه .قرار بود اندوسکوپی بدم که نرفتم

افت قند وفشارداری

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

افت قندخون 

چه دکتری باید برم چندماه پیش ازمایش دادم قندم خوب بود ولی اون موقع ک این ازمایشو دادم این مشکلو نداشم یعنی یک سالی بود که این حالتو نداشتم.

افت قند وفشارداری

چه دکتری باید برم ؟چندماه پیش ازمایش دادم قندم خوب بود ولی اون موقع ک این ازمایشو دادم این مشکلو نداشم یعنی یک سالی بود که این حالتو نداشتم.

اره منم جدیدا هرچقدرم غذا بخورم باز یکم بعدش شدید دل ضعفه میگیریم انگار هیچی غذا نخوردم  نمیدو ...

من دلم جوری ضعف میره که انگار هیچی نخوردم انگار ساعتهاس گرسنگی کشیدم و از گرسنگی حالم بده.اصلا مثل گرسنی تند تند حالت عادی نیست.

چه دکتری باید برم ؟چندماه پیش ازمایش دادم قندم خوب بود ولی اون موقع ک این ازمایشو دادم این مشکلو ندا ...

نیاز به دکتر نیست عزیزم

نذار گرسنه بمونی که افت قند کنی

چند ساعت یبار یه چیزی بخور

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
چه دکتری باید برم چندماه پیش ازمایش دادم قندم خوب بود ولی اون موقع ک این ازمایشو دادم این مشکلو نداش ...

برای تشخیص افت قند خون باید بری پیش متخصص غدد

منم قندخون نداشتم ولی افت قند داشتم 

دکتر ازمایش داد متوجه شد دارم 

درمان خاصی هم نداره دکتر میگفت نباید گرسنه بمونی هر چند ساعت قبل اینکه گرسنه بشی باید یه چیزی بخوری

من سردم میشد و خوابم میگرفت شدید گرسنگی ای که دیگه تنم میلرزید و...

برای من به خاطر یه دارویی بود که استفاده میکردم اون زمان

نیاز به دکتر نیست عزیزم نذار گرسنه بمونی که افت قند کنی چند ساعت یبار یه چیزی بخور

یعنی نیاز به دارو و درمان نیست؟اخه بیش از حد گرسنه میشم .به چند ساعت هم نمیکشه یک ساعت به یک ساعت ضعف شدید

یعنی نیاز به دارو و درمان نیست؟اخه بیش از حد گرسنه میشم .به چند ساعت هم نمیکشه یک ساعت به یک سا ...

پس اگه اینطوریه یه دکتر برو

فکر کنم لاغر هم باشی درست میگم