2777
2789
عنوان

بیاین بهم کتاب خوب معرفی کنیم

98 بازدید | 21 پست

دوستان کتاب خون بیان بهم دیگه کتاب خوب معرفی کنیم

من بیشت  کتاب های روانشناسی خودشناسی دوست دارم اگه میدونین راجب این موضوع هم بگید

قورباغه ات را قورت بده 

دراین زمانه ی بی های و هوی لال پرست/خوشابه حال کلاغان قیل و قال پرست/چگونه شرح دهم لحظه لحظه خودرا برای اینهمه ناباور خیال پرست؟؟؟؟؟؟/به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کندماهی زلال پرست/رسیده هاچه غریب و نچیده می افتندبه پای هرز علف های باغ کال پرست/رسیدم به کمالی که جز انالحق نیست کمال دار برای من کمال پرست هنوزم زنده ام و زنده بودنم خاریست به تنگ چشمی نامردم زوال پرست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به روانشناسی ربطی نداره ولی کمکی در خودشناسی میکنه قصه دلبری،یادت باشه این دوتا بسی زیبا😌

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ

آدم های سمی

در زندگی یاد گرفتم: با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند😏با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند🙄از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود😏و تنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم🙄و سه چیز را هرگز فراموش نمیکنم:۱-به همه نمیتوانم کمک کنم۲-همه چیز را نمیتوانم عوض کنم۳-همه من را دوست نخواهند داشت(فدای سرم😊)