2777
2789
عنوان

استرس عروسی

149 بازدید | 10 پست

سلام دوستان

احتمالا دو هفته دیگه یا یه هفته دیگه جهازمو ببرم. دارم میمیرم از استرس .میخام برم شهر دیگه از تنهایی میترسم از غربت میترسم از بی کسی. دلم به اخلاق خوب شوهرم خوش بود که هر چی به روز عروسی نزدیک میشیم اخلاقش بدتر میشه .دیگه تحمل نمیکنم خیلی عصبی شده. در حال ساخت خونه هست اخراشه از صبح میره سر کار تا سه. بعدش تا شب میره برای ساخت خونه. امروز حرف از جدایی زدم گفتم اخلاقت قابل تحمل نیست تقریبا هر روز هر ساعت دعوا داریم قهریم اصلا یه وضعیه 😔الان پیشمون شدم از حرفم .ولی نمیدونم چکنم با اخلاقش قبلا عالی بود الان اصلا خوب نیست 

عزیزم درک خیلی چیز خوبی هستا ...میدونی الان چقدر همسرت تو فشاره؟؟خودتم که میگی از صبح تا شبم که درگیره خونتونه.یکم بهم دلگرمی بدبن بفهمین همو.بابا اول رفیق هم باشین بعد همسر.

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم درک خیلی چیز خوبی هستا ...میدونی الان چقدر همسرت تو فشاره؟؟خودتم که میگی از صبح تا شبم که درگی ...

همش من درک کنم ؟ همش من چیزی نگم ؟ مگه مترسکم چقدر ساکت بمونم 😔

همش من درک کنم ؟ همش من چیزی نگم ؟ مگه مترسکم چقدر ساکت بمونم 😔

اره کوتاه بیا.چیزی نمیشه.اتفاقا پیشش عزیز تر میشی که تو روزای سختش که تو فشار بوده،تو دیگه بهش فشار نیاوردی

شوهر من خیلی خوش اخلاقه ولی وقتی استرس کارشو داره و ذهنش درگیره بشدت اخلاقش تغییر میکنه

احه چکاره خونوادم داره دیروز از گروه خونوادگیم اومد بیرون .خوبه ازش این کارا رو نخاستیم اگه خاسته بودیم چکار میکرد

اره کوتاه بیا.چیزی نمیشه.اتفاقا پیشش عزیز تر میشی که تو روزای سختش که تو فشار بوده،تو دیگه بهش فشار ...

خیییلیییی درکش کردم شما خبر ندارین بهش پول میدم کمکش میکنم خانوادم کمکش میکنن بابام کلی کار کرد . خواهرم وام گرفت بهش داد .ولی با همشون دعوا داره آبرومو برده

خیییلیییی درکش کردم شما خبر ندارین بهش پول میدم کمکش میکنم خانوادم کمکش میکنن بابام کلی کار کرد . خو ...

عزیزم همه چی که مادی نیس.کمک که همیشه جسمی نیس،یوقتایی ادم روح و روانش بهم ریخته.