2777
2789
عنوان

آقایون چرا خیانت؟؟؟؟!!!!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 41971 بازدید | 912 پست
حرفات همه درست و ب جاست عین افکار منو داری بیان میکنی اینا واقعیته ینی چی ک تو ذاتشونه؟من هی بیام ب ...

ولشون کن بی عرضگی و بی غیرتی خودشونو میندازن گردن زن غریبه و می‌خوان اینطوری خودشونو آروم کنن در حالیکه خودشونو میدونن مشکل اصلی اولا اونی هست که متاهله و از اون انتظار تعهد می‌ره دوماً با اختلاف کمتر اونیه که می‌ره با فرد متاهل و سوما خودشون چون ببو گلابی و بی بخار هستن و شوهره هم اینو می‌دونه پس تقصیر دارن  ...

من ی دوستی داشتم چندسال پیش شوهرش ی بار بهش خیانت کرد با ی زن متاهل بعد اینم فهمید و تو خونه دوربین گذاشت ( منظورم جمع کردن مدرکه ) و فیلم گرفت بعدم خودش به شوهرش خیانت کرد و شوهره رو هم تهدید کرد اگه یک نفر از جریان چیزی بفهمه یا قصد داشته باشه کاری کنه تو سایت‌های پو..رن ایرانی که بازدید میلیونی دارن و فامیل و همکاراش فیلمشو پخش می‌کنه و به چند نفر هم میگه تا جایی که میتونن بگیرن کتکش بزنن شوهره هم وقتی دید همه چیز علیه خودشه و بیشترین ضربه رو خودش میخوره هم درد خیانت رو فهمید هم اینکه تمرگید سرجاش بعد از اونم بدون اجازه زنش تا در خونه هم نمیرفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کم نیستن خانمای متاهلی که زندگی باارزششونوسریه عده پسرای لاتی که واقعاارزششونداشتن خراب کردن اینجورادماچه زن یامردبی لیاقتن.مردی که دوس نداره زنشوبه هردلیلی طلاقش بده بعدبره.   زنم همینطورخدالعنتشون کنه همچین ادمایی رو

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
کاش فقط خوده آقایون جواب بدن تا واقعا بشه فهمید چی تو ذهنو و دلشون میگذره موقع خیانت..🤔

فکر کردی میان میگن؟؟؟ مردای اینجا همه قد بالای نود، خوشگل، با وفا، عاشق پیشه، همه چی تمام هستن. اصلا نمیدونن خیانت چیه🙄😏

اگر مقدوره برای آرامش روح برادر جوون‌مرگم صلوات بفرستید.    با زور و دعوا و تهدید ازدواج کردم. از اون روز دیگه رنگ خوشی ندیدم. تمام آرزوهایی که داشتم و در مسیرشون بودم دود هوا شد. شوهرم و خانواده‌ش نمی‌تونستن تحمل کنن موقعیت منو. نمیتونستن خودشون رو بالا بکشن، منو محکم کوبیدن زمین. از اون روز نماز و چادرمو گذاشتم کنار. دیگه هیچ امیدی ندارم. هرشب وقت خواب یه دور سناریو می‌چینم که خودم و بچه‌هام قرص بخوریم و بخوابیم و صبح بیدار نشیم. دلم شکسته. ده سال از جوونیم تباه شد. میشه یه روز از دست این مرد خلاص بشم؟ یا قراره این آرزو رو هم به گور ببرم؟

سلام 

بنظرم این یه چیز دو طرفه است 

جامعه رو به یه سمت جدید رفته 

از حق نگذریم خانم های خائن هم کم نیستن 

و اگه اینجوری ببینیم که هر مرد خائن با یه خانم در ارتباطه 

به این نتیجه میرسی که زمونه بد شده نه مرد تنها 

یکی مرده و به هر دلیل با یه خانم یا یه دختر خانوم ارتباط داره 

و یکی خانم متاهله که اونم به دلایلی خودشو توجیه کرده 

و با مرد دیگه در ارتباطه

مشکل اینه که هر کسی فقط خودش و خوبیاشو میبینه

وفکر میکنه حیف شده و طرف مقابل قدرشو نمیدونه 

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
ببینید خیلیا میگن که‌زن یا اون دختر خانوم کم میزاره درحالی  که تو هرچی برای این اقایون کم نزاری ...

ببخشید جواب میدم 

اما بنظرم تا وقتی زن هر کاری رو بخاطر رضایت مرد 

انجام بده اوضاع همینه 

ما باید برای خودمون تلاش کنیم 

برای جسم خودمون ،روحمون،انداممون،ارزش قائل باشیم 

برای خودمون شیک بپوشیم ،آراسته ،سرزنده 

نه برای رضایت مرد

وقتی تو هر زمینه سر باشی برای خودت ارزش قائل بشی 

اون مرد نه تنها دوستت داره و برات ارزش قائل میشه 

بلکه هواتم بیشتر داره چون همیشه ترس از دست دادنت رو داره

متاسفانه بر عکس شده خانم ها ترس از دست دادن دارن 

و این آقایون رو پرو و زیاده خواه میکنه 😐

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               

یه خاطره از خودم بگم؛

من توی یه موسسه شاهنامه و نقالی و حافظ خوانی و اینا تدریس می‌کردم. یه گروهشون بچه‌های ۶،۷ساله بودن

یه آقای فوق‌العاده ثروتمند بچه‌شو میاورد. اولین جلسه من شماره پدر مادرا رو میگرفتم که عضو گروه بشن کلیپا و فیلمای بچه‌ها رو براشون بفرستم.

به آقاهه گفتم شماره‌تون رو بدید منشی که بعد عضوتون کنم. گفتم میشه شماره خانمم رو بدم؟با خانمم در ارتباط باشین. کلا هم سرش پایین بود. تو دلم گفتم دمش گرم. چه مرد خوبیه. چقدر مواظب اطرافشه.

هیچی دیگه دوره ی اول که تموم شد آقا از یه شماره دیگه زنگ زد و خواست باهاش باشم.😑

بعد خانمش با من دوست شده بود. خانمه از من قدبلندتر و خوشگلتر و شیک پوش بود. آرایشگر بود و هربار که میدیمش کلی به خودش میرسید. اونوقت این مردک از منی که یه آدم معمولی با سر و وضع معمولی بودم هم نگذشت. 

میخوام بگم خوشگلی و زشتی و به خودت برسی یا نه، اینا همش بهونه س. کسی بخواد خیانت کند هر بهونه‌ای میتونه جور کنه. بهونه اون مردک هم این بود که شما با سواد و مهربون و باکمالاتید. زن من بی‌سواده🙄 حالا خودشم هیچ گهی نبودا. با پول و کمک پدرزنه به اینجا رسیده بود.

امسال هم زنه ازش جدا شد. انگار کلا زیاد خیانت کرده بود زنه فهمیده بود

اگر مقدوره برای آرامش روح برادر جوون‌مرگم صلوات بفرستید.    با زور و دعوا و تهدید ازدواج کردم. از اون روز دیگه رنگ خوشی ندیدم. تمام آرزوهایی که داشتم و در مسیرشون بودم دود هوا شد. شوهرم و خانواده‌ش نمی‌تونستن تحمل کنن موقعیت منو. نمیتونستن خودشون رو بالا بکشن، منو محکم کوبیدن زمین. از اون روز نماز و چادرمو گذاشتم کنار. دیگه هیچ امیدی ندارم. هرشب وقت خواب یه دور سناریو می‌چینم که خودم و بچه‌هام قرص بخوریم و بخوابیم و صبح بیدار نشیم. دلم شکسته. ده سال از جوونیم تباه شد. میشه یه روز از دست این مرد خلاص بشم؟ یا قراره این آرزو رو هم به گور ببرم؟

شما جوری نوشتی سوالتو انگار هر مردی ب دنیا میاد تا خیانت کنه ن خواهر من دلیل ذهنیت شما اینه ک جامعه آماریت اشتباهه شما اگ بری دادگاه قطعا فقط جدایی و طلاق میبینی بری تالار فقط عشق و عروسی میبینی دیگرانو بدبیت نکن .

بنده متاهلم و تا الان حتی فکر خیانتم از ذهنم عبور نکرده و حتی جایی میبینم حالم بهم میخوره بنظر من اصلیترین دلیلش خودخواهی شخصه کسی ک فقط فکر امیال و خواسته های خودشه همه چی رو فدای رسیدن به اونا میکنه.

باز شما زنها خوبه خیانت ببینید نهایتش جدا میشید میتونید از طرف هم مهریه بگیرید ولی مردهایی رو دیدم متعهد بودن زندگی و عمر و علاقشونو ب پای ی زن ریختن ولی الان هم غیرتشون با خیانت لکه دار شده هم دارایی و پس اندازشونو باختن پای مهریه هم دیگ باوری ندارن با چشم خودم دیدم مطمئنم شما هم بین آشناها دیدید  لطفا شما خانمهای هم از خودتون و دوستاتون بپرسید واقعا چرا؟

فقط خدا

من خودم خیلی خیانت دیدم حلالشم نمیکنم ولی یچیزیم بگم بعضی از زناام دیگه واقعا شورشو در اوردن اصلا ی مردی بهت شماره میده هرکاری میکنه بابا زن داری بچه داری چرا شماررو ازش‌میگیری چرا خیانت میکنی بخدا وقتی اینجور زنارو میبینم یا بچه های طلاقو میبینم احساس میکنم اونروز روز مرگمه

ب نظر من تعداد مردای خائن و زنای خائن برابره ..... چون یه مرد با زن خیانت میکنه .... یه زنم با یه مرد خیانت میکنه دیگع .... مگر اینکه ببخشید همجنسگرا باشن 😆😆 فقط به دو علت این کلیشه به وجود اومده که مردا خیانت کارن .... یکیش اینکه مردا میرن با افتخار تعریف میکنن از خیانتشون و مسئل بزرگی نمیدوننش .... ولی زنا معمولا خجالت میکشن بیان کن .... دلیل دوم اینه که مردا حواسشون خیلی جمع نیست زود لو میرن ..... ولی زنا حواسشون جمع تره ... مخصوصا اگه خانه دار باشن که اصلا لو نمیرن

عزیزم چی تو ذات مرداست؟ خائن بودن و هرز پریدن و چشم چرونی؟ وای ترخدا انقدر این حرفا رو نزنید همین ...

تعجب نکن عزیز یع مرد بدذات توجونت نیوفتاده تابتونی درک کنی درسته که اینکه بگیم مردا همه ذاتشون هرزگیه اشتباهه ولی اینو من باتمام وجودم درک کردم مردی که ذاتش خرابه هرجوری باشی هرکاری بکنی وجدان نداره اذیتت میکنه 

چون میگذرد غمی نیس اما به ولله همین درد کمی نیس…😔🖤
ب نظر من تعداد مردای خائن و زنای خائن برابره ..... چون یه مرد با زن خیانت میکنه .... یه زنم با یه مر ...

در ضمن مردا اگه خیانت ببینن ممکنه از ترس آبرو نگن به کسی ..... ولی خانوما ممکنه که آبروریزی کنن ... البته بعضی از خانوما هم از ترس آبرو چیزی نمیگن

مرد هر چه قدر هم هرزه باشه   مقصر اصلی خانمیه که باهاشه اگر یک خانم  قاطی ۱۰۰مرد هم با ...

سلام 

با کمال احترام 

حرفتون رو قبول ندارم 😐😐

خیانت یه چیز دو طرفه است 

پس نگیم مقصر اصلی خانومه 

هردو جنس مقصرن به یک اندازه 

اگر خانم هم تقصیر داشته باشه فقط همینه که خودشو 

دست کم گرفته ،وقتی برای خودت ارزش قائل باشی 

خیانت نمیکنی 

خیانت_توجیح# ندارد#