2777
2789

ساعت مهم نیست اولین ادرار صبح مهم است که غلیظ باشه

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست انقدر سیر بخند که غم از رو برود😐😐😐در حال کاهش وزن هستم تا برسم به وزن هدفم یعنی ۷۵ تو هم برام دعا کن 🙏🙏🙏🙏🙏هر چقدر هم سخت باشه واسه خدا کاری نداره خدایا به خودت سپردمش 🤲🤲🤲🤲🤲🤲همسرم اگه عشقت کورم کنه مهم نیست حس بودنت قشنگ تر از دیدن دنیاست حالا که زحمت کشیدی این همه نوشته رو خوندی واسه سلامتی و عاقبت بخیری و خوب موندن زندگی ام یدونه صلوات بفرست منم دعات میکنم😘😘😘😘😘😘😘😘

هروقت فرق نداره من جفتشم شب زدم مثبت شد

من میتونم فقط باید یه کمی اراده کنم همین .خدایااااا کمکم کن این سری بشه .💋💋💋💋💋💋💋کاربرجدید نیستم سال ۹۸عضوشدمبه لطف نی نی یار ترکیدم .نی نی یار جونم عاشقتم بیخیال من شووووووو😘😘😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من ۴ بار باردار شدم که دوتاش سقط شد 

هیچکدوم صبح نزدم یا ظهر زدم یا شب  سه تاش رو  روز موعدم 

این سری هم که پنج روز زودتر از موعدم  هم زدم مثبت شد 

مهم اینه که کی باردار شده باشی لقاح زود بوده یا دیر 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
 قبل خواب برم دسشویی تا تا۶،۷صبح جوابش دقیق میشه؟

اره اونجوری مطمئن باش درسته  دلت میخواد مثبت باشه؟

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست انقدر سیر بخند که غم از رو برود😐😐😐در حال کاهش وزن هستم تا برسم به وزن هدفم یعنی ۷۵ تو هم برام دعا کن 🙏🙏🙏🙏🙏هر چقدر هم سخت باشه واسه خدا کاری نداره خدایا به خودت سپردمش 🤲🤲🤲🤲🤲🤲همسرم اگه عشقت کورم کنه مهم نیست حس بودنت قشنگ تر از دیدن دنیاست حالا که زحمت کشیدی این همه نوشته رو خوندی واسه سلامتی و عاقبت بخیری و خوب موندن زندگی ام یدونه صلوات بفرست منم دعات میکنم😘😘😘😘😘😘😘😘
دلم بی بی چک مثبت میخواد خدایا چن سال دیگه منتظر باید بمونم 😢💔😭

عزیزم برات دعا میکم دامنت سبز شه به خدا توکل کن

از موعدت گذشته باشه چه صبح چه شب

۳۰روز یا بیشتر از اخرین پریودیم میگذره پریودیام۳،۴روزست ولی خیلی وقته لکه بینی دارم الانم که موقع پریودیمه دارم نمیدونم پریودم یا لکه هستش ولی از مقدار پریودیم کمتره به رنگ قهوه ای و قرمزه با این وجود استفاده کنم دقیق نشون میده؟

عاشق بچم ولی برای خودم نه دوست دارم-شه

الهی هرچی به صلاحت است بشه

والا من ۴ بار باردار شدم که دوتاش سقط شد  هیچکدوم صبح نزدم یا ظهر زدم یا شب  سه تاش رو&nb ...

من بعده اخرین پریودم اصلا رابطه نداشتم پریودیم۳،۴روزست الان ۳۰روزه یا بیشتره از پریودیم میگذره و تقریبا۱۴روزی لکه بینی قهوه ای و قرمز دارم هنوزم دارم ولی پریود نشدم هنوز فکرکنم چون مقدارش از پریودی کمتره با این وجود تست بزنم جوابش در میاد یا نه باز صبر. کنم؟