شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨ در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
وااااا . من خودم چادریم ولی خب اونقدر شیک نیستم . بعدم باحجاب دوست دارم چه مانتویی با حجاب چه ...
آخرش نفهمیدم..
😅😅
خلاصه بهترین باشی عزیزم🌹
شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨ در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
ببین ته ته اش رو بخوای خودم چادری هستم خب ولی دلم میخواد سبک تر بشم چو ...
باش عزیزم حالا فهمیدم..
اتو کشیده ک بد نیس... من فقط نگفتم زیاد جلب توجه کنه... نگفتم ک ترو تمیز نباش😅🌹
یه کیف دارم ۹سال پیش خریدم ۶۵ هنوز دست میگیرم انقدر چشمگیره که انگار تازه خریدی
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
والا ایدیشو یادم نی،موقع سرچ درایتا بزن مثلا مدل مانتو پوشیده یا بستن روسری،یا لباس محجبه بعد کنارش یه علامت هست برا جستجوی کلی،میاره بالا برات،تلگرام ولی گسترده تره بیشتر کانال داره فقط سرچ کن
ی بار بهم گفتن تو چه مسلمانی هستی ک صیغه رو قبول نداری؟!باید بگم من بی مذهبم ،مشکل داری ریپلای نکن،نمیخواد منو نصیحت کنی ک بیا و مذهب دار شو 😏تو مذهبتو بگیرو گناه نکن،ی بار گفتن اسلام بدون مذهب کشکه،مگه زمان پبامبر مذهب بود ک منم مذهب داشته باشم! ؟من که غیبت نمیکنم ،روزمو میگیرم،تهمت نمیزنم،دروغ نمیگم،نمازم سرجاشه،روزمم همینطور ،من مسلمانیم کشکه 😐تنها چیزی ک مذهب ب من یادداد این بود ک مذهب تفرقه انگیزه 😐هرجا میرسن میگن اسلام نابود کننده انسانیته،ن عزیز این مذهبه ک نابود کننده اس،فقط بخاطر مذهب فحاشی میکنن،تهمت میزنن ،حاضرم بی مذهب بمیرم اما شبیه شماها نباشم،شدیداااابا صیغه مخالفم و معتقدم عین زناست و کلاه شرعیه،اگه مشکلی با امضام داری .و عین عقده ای ها گزارش بزنی ک اخر حیوانیتی 😏