2777
2789
عنوان

چادری ها

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 61 پست
ن بپوش اسپرت ظریف و شیک . ن از این اسپرت بزرگا.کلن ضاین اون کفشا

آهان اونارو میگی... 

آره من همون کفش کتونی معمولی میپوشم. 

از اون لژ دار و... خوشم نمیاد

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

وا ارایش ب اندازه و ملایم ک خوبه

نه اصلا کسی که چادر میپوشه نباید آرایش کنه چون دستور دینه 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

متنفرم ازشون  انگاز پاهاشون تو تایر ماشین کردن

وای دقیقا.🤣اصلا درک نمیکنم اصرارشونو برا پوشیدن همچین کفشایی که نه قشنگن نه راحت

تویی که داری امضامو‌ می خونی میشه یه صلوات بفرستی برا کم شدن شر کرونا از سر بشریت🌷🌷🌷

تمیزی و اتوکشیده بودن چادر مهمه.مدل روسری،الزاما نباید لبنانی و...باشه باید متناسب با فرم صورت وجنس روسری انتخاب بشه.

رنگ روسری متناسب با پوست باشه وبه ادم بیاد و جیغ نباشه.

از زیر چادر لباس خوب پوشیده بشه.واقعا یوقتا یهو پیش میاد چادر بزاری کنارو یهو...

کفش تمیز باشه،خیلی سفارش شده.

احتیاجی ام به خرج زیاد نیست.کمی خلاقیت وسلیقه+رعایت نکات حجاب

🇯🇴الهی و ربی من لی غیرک🔆❤️

خب اینجور خیلی ها زده میشن از چادر.

دین شل کن سفت کن نداره اگر کسی میخواد چادر بپوشه باید احترام بذاره و آرایشش نکنه 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من که چادری نیستم ولی شلوار غیر کتون و ساپورت چی میپوشین؟  می‌خوام تیپمو عوض کنم شلوار راسته ...

شلوار لی تیره_شلوار راسته از انواع جنس ها😁

🇯🇴الهی و ربی من لی غیرک🔆❤️

دین شل کن سفت کن نداره اگر کسی میخواد چادر بپوشه باید احترام بذاره و آرایشش نکنه 

جامعه ی امروزی هر زنی ب نحوی با ارایش سرکار داره.ارایش ب مقدار کم جزعی از اراستگی شده.بنظرم اگه همه این حرفو قبول داشته باشن هیچ چادری نمیمونه.ولی دین خیلی هم سخت گیر نیس ک بگه حتما با چادر نباید ارایش کرد .دین در همچین مواقعی میگه بهتره که ارایش نکرد.

جامعه ی امروزی هر زنی ب نحوی با ارایش سرکار داره.ارایش ب مقدار کم جزعی از اراستگی شده.بنظرم اگه همه ...

چرا خیلی ها هستن که مسلمون بودن رو با شلختگی یکی میدونن تو سایت پر هستن از این دسته