2777
2789
عنوان

خدایا 😭😭😭😭سرطان😥😥

4701 بازدید | 222 پست

دوستان من پدرم بابیماری سرطان از دنیا رفت 

بعد پدرشوهرمم سرطان گرفت الان حالش بهتره

یک ساله شوهر خواهرم در گیرشه😭😭بچه ی کوچیک داره از کار افتاده شده چشمش باز نمیشه جوونه حالش بده

پسرش طفلک همش بیمارستان میبره میاره خواهرمم نگم شده کوه غم(الهی خواهرش بمیره واسش) دخترشم که کوچیکه 

لطفا خواهشا واسه ی همه سرطانی ها دعا کنید😥

مخصوصا شوهر خواهرم😭😭

اگه خدایی نکرده از آشناهاتون کسی این بیماریرو داره اعلام کنید واسش دعاکنیم

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

به حق محمد وآله الطاهرین

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

به حق این شبهای عزیز خدا همه ی بیماران رو شفا بده

@دلوینت‍  

جونم بیا

لطفا پربازدیدش کنید خواهش میکنم😭😭😭

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

انشالله شفای عاجل به همه بیماران خدا عطا کنه

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

عزیزم😔😔😔به حق خانم فاطمه همه بیمارا خوب بشن

الهی آمین💖🙏

😭😭😭😭انشالله بهبودی همه بیمارا

برای عروس یکی از اشناها ویژه دعا کنی دختر ۱ ساله داره و درگیر سرطان ریه بدخیم شده🙏🙏🙏🙏

نی نی یار جان🙁🙏ایندفعه با سیمکارت پدرشوهر خواهرم 😐😐😐کاربری ساختم...دیگه کل فامیل رو قبضه کردم رحم کن نترکون...منم قول میدم دختر خوبی باشم 😍🤭
امشب حتما دعا میکنم اگر لایق باشم💐

لطف میکنید 💖

انشالله شفای عاجل به همه بیماران خدا عطا کنه

انشاءالله

الهی ک بحق امام رضا خداشفاش بده یا امام رضا تورو جان جوادت ب بچه کوچیکش رحم کمپن و شفاش بده همه مریضا رو شفا بده الهی امین

سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین
😭😭😭😭انشالله بهبودی همه بیمارا برای عروس یکی از اشناها ویژه دعا کنی دختر ۱ ساله داره و درگیر سرط ...

خدا شفاش بده

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

این مریضی رو هم ریشه کن کنه😭💖