2777
2789
عنوان

لغو کاربری...............

362 بازدید | 20 پست

سلام.......کسی می‌تونه برام نی نی یار تگ کنه برای لغو کاربری ........ممنون اگه تگ کنید......ممنون 

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سحر......... میری یکم دیگه میای ارع؟

نه عزیزم.........

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
نگار میاد تو ام میای😍

من نه..........

چیشده سحر تو کجاااا

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
چیشده سحر تو کجاااا

دوست دارم........مواظب خودت باش......برات بهترین ها رو آرزو میکنم........خداحافظ