2777
2789
عنوان

قهر ⛔

111 بازدید | 6 پست

🤵 آقایون با قهر کردن خانمها، عوض نمی شوند! ممکن است بیایند و معذرت خواهی کنند و تعهد بدهند، اما کینه شما را بیشتر در دل میگیرند و پس از بازگشت جبران میکنند.

✅برای همین اگر قصد زندگی کردن دارید و نمی خواهید طلاق بگیرید، قبل از آنکه آقا به دنبال شما بیاید و خواهش و تمنا کند و قول دهد، خودتان برگردید. و روش های دیگر را جهت اصلاح، امتحان کنید.

❎هیچ مشکلی با قهر کردن حل نمی شود، فقط پیچیده تر می شود.

🚫قهر کردن تمرین جدایی است ,چند قهر کوچک، یک قهر بزرگ و یک قهر آخری و تمام.💔

مطالب جمع آوری شده جهت بهبود روابط زوجین و تقویت بنیان خانواده می باشد .                                                                کاربران گرامی روزانه تاپیکهای جدید ارائه می شود لطفا پیگیری نمایید. با عرض پوزش تگ کردن برام مقدور نیست . سپاسگزارم .

👌👌👌

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چقدر تاپیکهاتون مفیده فقط یه اشکال

توی انتخاب تیتر یکم خلاقیت بکار ببرین تا تاپیکتون پربازدید بشه اینا حرفایی که امروز جوان‌ها نیاز دارن و بسیاری از این حرفها گره گشای زندگی هاست امیدوارم با نیت خوبتون ادامه بدین و موفق باشین

اندکی صبر سحر نزدیک است                                      بزودی می بینی بی‌تابی مکن
چقدر تاپیکهاتون مفیده فقط یه اشکال  توی انتخاب تیتر یکم خلاقیت بکار ببرین تا تاپیکتون پربازدید ...

اتفاقا خودم تو همین فکر بودم که عنوان تاپیک جنجالی تر باشه .ممنون از راهنماییتون.

مطالب جمع آوری شده جهت بهبود روابط زوجین و تقویت بنیان خانواده می باشد .                                                                کاربران گرامی روزانه تاپیکهای جدید ارائه می شود لطفا پیگیری نمایید. با عرض پوزش تگ کردن برام مقدور نیست . سپاسگزارم .
خب چکاکنیم وقتی ب حرف نمکنه و فقط میگ همینی ک هس من همینم بخای نخای باید بسازی

ببینید چه زن چه مرد هردو به امید یه زندگی خوب با هم ازدواج می کنند نه دعوا .هر دو خواهان آرامش هستند باید ریشه یابی بشه نوع رفتار و عملکرد طرفین که چرا به اینجا می رسه .قبلش چه صحبتهایی بوده و زن یا مرد در چه موقعیتی بودند که صحبت به مشاجره کشیده میشه .