2821
2789
عنوان

پاترهدا دستا بالا!👋

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 107 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چه حرف جالبی.اتفاقا خودم هم به این نتیجه رسیدم.چون کاملا مشخصه که بعضی جاهای کتابا سانسور شده البته ...

بله درسته👌

منم کتاب ها رو با ترجمه ی خانم اسلامیه خوندم

چه حرف جالبی.اتفاقا خودم هم به این نتیجه رسیدم.چون کاملا مشخصه که بعضی جاهای کتابا سانسور شده البته ...

و جالبه که خود این مثل ایتالیایی هم در ترجمه زیبا نیست 

ایتالیایی اش اینه

''Traduttore, traditore

عکس کتابامو دیدی واسه اوپرا لینکشو فرستادم؟

نه کو؟ عگسارو ریپ بزن تگم کن

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
من سوادم به زبان اصلی قد نمیده ترجمه شیرین ویدا اسلامیه رو میخونم.تا حالا هزار بار همشو خوندم

همه ی ارزوی من😖😭😭😭😭اقااااا منم موخوااااام.

بلا دقت کردی از وقتی اون فکته رو خوندیم دیگه ادم سابق نشدیم😑

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
فکر نکنم کسی توی این سایت قدمت عالاقه و مهارت منو توی ورد ها داشته باشه 🌺

به قدر ی پاترهد کاملیییی هستین

که واقعا احساس میکنم که درام با یکی از پرفسور های هاگوارتز گپ میزنیم😍👌

فکر نکنم کسی توی این سایت قدمت عالاقه و مهارت منو توی ورد ها داشته باشه 🌺

دقیقا امروز که من تصمیم گرفتم لقب پاترهد_اعظم# رو بدم به خودم یه مدعی ماهر پیدا شده😐

@آبنبات_عسلی_۷۶   چی کار کنم؟به نفع اوپرا کنار بکشم؟

دقیقا امروز که من تصمیم گرفتم لقب پاترهد_اعظم# رو بدم به خودم یه مدعی ماهر پیدا شده😐 @آبنبات_عس ...

میخواین دوئل کنین تا متوجه شیم؟😂