2821
2789
عنوان

پاترهدا دستا بالا!👋

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 107 پست
من چی کار کنم که نه ساله تو این حال و هوام بیرون نمیام؟😀 @آبنبات_عسلی_۷۶   میدونه چه دی ...

اصن فک کنم تو سنت مانگو دوتا تخت خالیو ب ما اختصاص دادن💔😐کم کم میبرنمون اونجا.

وایییی توعم فک میکنی نمیرسی درست پاترهد باشی؟ من مث قبل نیسم💔😐

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلااااااااام پاتر هد جان عزیز منم کتاب هارو دوسه باری خوندم و فیلماهم بالای 60 ، 70 بار دیدم گریفن ...

من اصلا از بعضی اخلاقای هری متنفرم.کلا جیمزم دوست ندارم.😑

حامی_حقوق_اسنیپ#  

اصلا از اخلاق هرمیون هم خوشم نمیاد.ولی بقیه رو دوست دارم.مخصوصا جینی

کدومشون عادی هستند ؟ حتی تد تانکس که ماگل هست هم عجیبه

تو فیلم ک لونا رو دیدم عاشققققش شدم همش میگفتم من لونام.ولی کتابو ک خوندم با جزئیاتتر توضیح داده بود نظرم ۳۶۰ درجه برگشت😅

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
نه من 5 بار تست دادم 3 بار گریف و دوبار ریونی شدم

وای دقیقا منم همینطور.ولی ریونی ها یکمی بدخلقن.عبوس و بدخلق😓😂واسه همین یخورده یخن.

بعدم کی حوصله داره هروقت داره میره ب سالن عمومیش هردفعه ی معما حل کنه😖

تو فیلم ک لونا رو دیدم عاشققققش شدم همش میگفتم من لونام.ولی کتابو ک خوندم با جزئیاتتر توضیح داده بود ...

من فیلم رو یکبار دیدم و حالم بد شد 

کتاب یه حرف دیگه است 

بیست ساله سیر نمیشم از کتاب 

بعضی جلدها رو چاپ اول دارم

اصن فک کنم تو سنت مانگو دوتا تخت خالیو ب ما اختصاص دادن💔😐کم کم میبرنمون اونجا. وایییی توعم فک میک ...

دیگه من تباااااااااااه شدم.نسل جوان باید جامو بگیرن. من جای شماهایی که کمتر از ۹ سال هست پاترهد هستید رو تنگ کردم.

پز_زیر_پوستی#  

یا_مرلین_کبیر#  

من اصلا از بعضی اخلاقای هری متنفرم.کلا جیمزم دوست ندارم.😑 حامی_حقوق_اسنیپ#   اصلا از اخ ...

آخی عزیزم

من عاااشق هری و جینی هستم

و توی  مدرسه دقیقا رفتار هرماینی رو داشتم

من اصلا از بعضی اخلاقای هری متنفرم.کلا جیمزم دوست ندارم.😑 حامی_حقوق_اسنیپ#   اصلا از اخ ...

حالا ی سوال چالش برانگیز😂

بنظرت من کدوم شخصیتم؟😎

دیگه من تباااااااااااه شدم.نسل جوان باید جامو بگیرن. من جای شماهایی که کمتر از ۹ سال هست پاترهد هستی ...

حق منم داری میخوری😪💔

وااااای نه سال آفرین من یک ساله😂😂

پس جوونی و جویای نام.

@آبنبات_عسلی_۷۶ تگ بارونت کردم به تلافی همه اون تاپیکای پاتر هدی که تگم کردی😂

بیا بگو امروز به خودم چه لقبی دادم؟

نگفتم من پاترهد_اعظم# هستم؟

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز