fcr مدیر عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 27 عنوان پاترهدا دستا بالا!👋 | مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 107 پست سلام دوستان کیا اینجا پاترهدن؟من عاشق مجموعه ی هری پاترم به نظرم اگه همه ی کتاب های دنیارم بخونم هیچی هری پاتر نمیشهنظرتون چیه؟چه شخصیتی رو دوست دارین و توی کدوم گروه هاگوارتز افتادین؟😀😍 1399/10/10 | 21:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اوپرا عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 135017 لونا یخورده چیزه...😂یخورده عجیب غریب کدومشون عادی هستند ؟حتی تد تانکس که ماگل هست هم عجیبه
آبنبات_عسلی_۷۶ عضویت: 1399/04/18 تعداد پست: 25733 من چی کار کنم که نه ساله تو این حال و هوام بیرون نمیام؟😀 @آبنبات_عسلی_۷۶ میدونه چه دی ... اصن فک کنم تو سنت مانگو دوتا تخت خالیو ب ما اختصاص دادن💔😐کم کم میبرنمون اونجا.وایییی توعم فک میکنی نمیرسی درست پاترهد باشی؟ من مث قبل نیسم💔😐 بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
bellatrixlestrng عضویت: 1399/05/31 تعداد پست: 38818 سلااااااااام پاتر هد جان عزیز منم کتاب هارو دوسه باری خوندم و فیلماهم بالای 60 ، 70 بار دیدم گریفن ... من اصلا از بعضی اخلاقای هری متنفرم.کلا جیمزم دوست ندارم.😑حامی_حقوق_اسنیپ# اصلا از اخلاق هرمیون هم خوشم نمیاد.ولی بقیه رو دوست دارم.مخصوصا جینی
fcr مدیر استارتر عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 27 عزیزدلم😂😂😍😍 منم ریونکلا رو دوس دارم ولی فک نکنم هوشم بهشون بخوره..یکم خنگم😐😂 نه من 5 بار تست دادم 3 بار گریف و دوبار ریونی شدم
آبنبات_عسلی_۷۶ عضویت: 1399/04/18 تعداد پست: 25733 کدومشون عادی هستند ؟ حتی تد تانکس که ماگل هست هم عجیبه تو فیلم ک لونا رو دیدم عاشققققش شدم همش میگفتم من لونام.ولی کتابو ک خوندم با جزئیاتتر توضیح داده بود نظرم ۳۶۰ درجه برگشت😅 بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
fcr مدیر استارتر عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 27 بعله کتاب جدیدمون ب اسم تحلیل البلاتریکس داره میاد بیرون😂💔این بهترین اتفاق امروزمون بود. پیدا_کر ... به بع موفق باشید❤😍💫😉
آبنبات_عسلی_۷۶ عضویت: 1399/04/18 تعداد پست: 25733 نه من 5 بار تست دادم 3 بار گریف و دوبار ریونی شدم وای دقیقا منم همینطور.ولی ریونی ها یکمی بدخلقن.عبوس و بدخلق😓😂واسه همین یخورده یخن.بعدم کی حوصله داره هروقت داره میره ب سالن عمومیش هردفعه ی معما حل کنه😖 بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
اوپرا عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 135017 تو فیلم ک لونا رو دیدم عاشققققش شدم همش میگفتم من لونام.ولی کتابو ک خوندم با جزئیاتتر توضیح داده بود ... من فیلم رو یکبار دیدم و حالم بد شد کتاب یه حرف دیگه است بیست ساله سیر نمیشم از کتاب بعضی جلدها رو چاپ اول دارم
bellatrixlestrng عضویت: 1399/05/31 تعداد پست: 38818 اصن فک کنم تو سنت مانگو دوتا تخت خالیو ب ما اختصاص دادن💔😐کم کم میبرنمون اونجا. وایییی توعم فک میک ... دیگه من تباااااااااااه شدم.نسل جوان باید جامو بگیرن. من جای شماهایی که کمتر از ۹ سال هست پاترهد هستید رو تنگ کردم.پز_زیر_پوستی# یا_مرلین_کبیر#
fcr مدیر استارتر عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 27 من اصلا از بعضی اخلاقای هری متنفرم.کلا جیمزم دوست ندارم.😑 حامی_حقوق_اسنیپ# اصلا از اخ ... آخی عزیزممن عاااشق هری و جینی هستمو توی مدرسه دقیقا رفتار هرماینی رو داشتم
آبنبات_عسلی_۷۶ عضویت: 1399/04/18 تعداد پست: 25733 من اصلا از بعضی اخلاقای هری متنفرم.کلا جیمزم دوست ندارم.😑 حامی_حقوق_اسنیپ# اصلا از اخ ... حالا ی سوال چالش برانگیز😂بنظرت من کدوم شخصیتم؟😎 بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
fcr مدیر استارتر عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 27 وای دقیقا منم همینطور.ولی ریونی ها یکمی بدخلقن.عبوس و بدخلق😓😂واسه همین یخورده یخن. بعدم کی حوصله ... آره معمارو واقعا موافقم😂
آبنبات_عسلی_۷۶ عضویت: 1399/04/18 تعداد پست: 25733 دیگه من تباااااااااااه شدم.نسل جوان باید جامو بگیرن. من جای شماهایی که کمتر از ۹ سال هست پاترهد هستی ... حق منم داری میخوری😪💔 بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
bellatrixlestrng عضویت: 1399/05/31 تعداد پست: 38818 وااااای نه سال آفرین من یک ساله😂😂 پس جوونی و جویای نام.@آبنبات_عسلی_۷۶ تگ بارونت کردم به تلافی همه اون تاپیکای پاتر هدی که تگم کردی😂بیا بگو امروز به خودم چه لقبی دادم؟نگفتم من پاترهد_اعظم# هستم؟