2789
عنوان

عطسه صبر

131 بازدید | 7 پست

چقدر اعتقاد دارین؟ داداشم کنار عکس یکی که مرده ایستاده بود گفتم کنارعکس  اون عکس نگیر من استرس میگیرم عطسه اومد یعنی چی؟یا جمع شلوغ بود اصلا عطسه مربوط به ما نبوده؟

اینو بگم من وسواس فکری دارم واسترسی ام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلیلى بر این که پس از عطسه باید مدّتى صبر کرد و دست از کار کشید، در دست نیست، بلکه روایاتى نقل شده است که بر اساس آنها، عطسه به مقدار طبیعى، نشانه سلامتى است و باید براى نعمت سلامتى خدا را شکر و سپاس گفت. نقل است که باید از خدا براى کسى که عطسه مى کند، طلب رحمت کرد و کسى که عطسه زده نیز باید براى آن شخص از خدا طلب مغفرت و آمرزش کند. بدیهى است که شکر نعمت موجب مى شود انسان همواره در نعمت ماند و از بلاها و دردها دورى گزیند (سفینة البحار، ج ۱، ص ۲۵۴ و ج ۲، ص ۴۰۲). به نقل از سایت تبیان[پایان کد انتخابی][کامل از کد۹۶۲۰۷]

[کامل از کد۳۲۹۶۴]

چ ربطی داره اینجا اصلا صبر معنی نداشته به فرض که اعتقاد داشته باشیم

منم همینو خواستم بشنوم همه مسخره ام میکنن میگن تو همه چیز با هم قاطی کردی اینجا صبر معنی نداره