2777
2789
عنوان

بیاین دم گریم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 48 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میگ چی توش داری ک رمز گداشتی😔😔😔

بگو تو چی رو از من مخفی میکنی، بابا یکم سر زبون داشته باشین 

همسر من که اصلا سروقت گوشیم نمیره چون از همون اول رعایت حریم شخصی رو بهش فهموندم خودمم به حریم شخصیش احترام گذاشتم

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
شما بهتر شدین؟ 

سلام خوبین بعله الحمد الله 

گرچه دستور شما برام سخت بود چون خونه همیشه نیستم .

کاش برا چله زیارت عاشورا دعا کنید کسی باشه کمک ام کنه 

😞

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
من زبون دارم حسابی ولی دیگ بریدم از دستش اصلا ۶ ماهه عقدیم

هنوز تو عقدی خسته شدی بابا هنوز اولشه

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
سلام خوبین بعله الحمد الله  گرچه دستور شما برام سخت بود چون خونه همیشه نیستم . کاش برا چله زی ...

سلام خدارو شکر گه میتونی نصفه و نیمه هم انجام بدی اشکال نداری حدال آی که قرآن خونده ده میخوری خودش خوبه 

برای چله عاشورا گرفتارم والا خودم برات میخوندم

اندکی صبر سحر نزدیک است                                      بزودی می بینی بی‌تابی مکن
منو ناراحت میکنه ک خاهرش فلان گهی رو خورده خستم کرده

خودتو اذیت نکنم عزیزم روحیه خودت از همه چیز مهم تره،بیخیال باشه شاد باش کاری کن خودش بیاد بهت بگه اینقد طوال پیجش نکن بزنم به در بیخیالی🙃

خودتو اذیت نکنم عزیزم روحیه خودت از همه چیز مهم تره،بیخیال باشه شاد باش کاری کن خودش بیاد بهت بگه ای ...

اجی نمیتونم من ناراحت میشم شوهرم بخاد ب من بی محلی کنه  خاهرش واسش مهم باشه

تنفر يه حسه اونا ارزش حس تنفر منم ندارن

بیوت خداااااس😂عنه😂😂😂😂😂😂

در گیرو داره مَحڪمه میزان دروغ گوست                     در کشورے که رَعیت و سلطان دروغ گوست                 تشخیص گرگ ها چقدر سخت میشود                         در گلّہ اے ڪه حضرتہ چوپان دروغ گوست...☻
بهش گفتم همیشه همینقدر خری  فقط تا کارت دارنو پول میخان پیامت میدن دادا جون داداجون میکنن بعدم ...

عزیزم عقدی بعد بهش میگی همین قدر خری.اونوقت توقع داری بگه عر عر😶خب میگه پاشو برسونمت دیگه

.بعدش به نظرم تو روابط اونا دخالت نکن.خودت هم جتی با دوستات داشتی پاک کن تا نبینه.به پدر و مادرتم بگو اون هر چی گفت اهمیت ندید با هم خوب باشید جلوش.

عزیزم شما مطمئنیدگ با ‌خواهرش چت میکنه بیرون‌میره ازت پنهون میکنه چون خجالت میکشه بخاطر داشتن اونجور خواهری هیچ دلیل دگ نداره اگه خواهرش درست و حسابی بود مطمئن باشه میومد جلوی تو چت میکرد از حرفای خواهرش خجالت میکشه براهمین نمیخواد شما بفهمی