2777
2789
عنوان

زندگیتون

216 بازدید | 34 پست

بنظر خودتون ایده اله ؟!

مثلاً من امروز تو یوتیوب بودم طرف تو طول روز سه بار رفت کافه

صبحانه با دوست

عصرانه با دوستان دیگه

شب با خانواده شام icon

کار ندارم شو آف بود برا ولاگ گرفتن ولی خب حس کردم زیاد این مدلیع

من اینجوری نیستم شما چی

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

سالی یبارم نمیرم فقط ماهی یبار ک حقوق میدن رستوران میرم

ایده آل کدومه خاهرمن ولی باز خداروشکر

هر مهمی یه روز بی اهمیت میشه، صبر کن! 🙂👌🏿️توقَرارنیس‌بِه‌همه‌چیزوهَمه‌کَس‌[اَهمیت‌]بدی!

منم نیستم این سبک ودوران دوستی باهمسرم ومجردیمون داشتیم

الان دیگ حال نمیده کلا

اولویت چیزای دیگست

عشق از آن مردان شجاع است...برای مردهای ضعیف مادرانشان زن میگیرند..!😉💛 ❌️درخواست نده مرتیکه زبون نفهم❌️

منم نیستم این سبک ودوران دوستی باهمسرم ومجردیمون داشتیمالان دیگ حال نمیده کلااولویت چیزای دیگست

دوران دوستی حداقل دو بار در روز میرفتی بیرون و برنامه

ما تو مسافرت این مدلی هستیم و به نطرم اصلا جذاب نیست دلم پر میکشه بر گردم خونه خودم اشپزی کنم ارامش داشته باشم

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

من یا کسی مقایسه نمیکنم. ولی با توجه به شرایط و امکانات و منابع و تواناییم میشه گفت بهترین ورژن زندگیم رو ساختم.

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

ما تو مسافرت این مدلی هستیم و به نطرم اصلا جذاب نیست دلم پر میکشه بر گردم خونه خودم اشپزی کنم ارامش ...

اره مسافرت خب فرق داره از صبح میزنی بیرون و اینور اونور شب خسته میخابی

تازه من پسرم کوچیک بود میرفتیم سفر همونم از صبح بیرون نمیرفتیم دیگه

دوران دوستی حداقل دو بار در روز میرفتی بیرون و برنامه

مجردبودم هرروز بادوستام کافه بودیم هفته ای دوبار رستوران

از ۴شنبه تاجمعه وتعطیلات رسمی با دوست پسرسابق همسر فعلی بودم اونم چون دوتا شهر متفاوت بودیم گاهیم وسط هفته میومد

عشق از آن مردان شجاع است...برای مردهای ضعیف مادرانشان زن میگیرند..!😉💛 ❌️درخواست نده مرتیکه زبون نفهم❌️

من یا کسی مقایسه نمیکنم. ولی با توجه به شرایط و امکانات و منابع و تواناییم میشه گفت بهترین ورژن زندگ ...

همه سعی میکنن بهترین ورژن زندگیشونو داشته باشند

خب خوبه که صد راضی باشی