2821
2789
عنوان

تنهایی و غم

82 بازدید | 15 پست

وقتی کسی رو ندارید و غم دارید و به شدت احساس بی کسی میکنید چیکار میکنید که آروم بشید؟غم خیلی بزرگ مثل فقدان کسی که دوسش دارید یا زبونم لال مرگ عزیز یا نارو خوردن یا خیانت یا ...

خدا همیشه هواتو داره

قران بخون عزیزم 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

چرا انقد دپی تو پسر همش تاپیکای دپ میزنی چن سالته😐

هه 😐ههههه😐ههههههه😐دیوونم خودتی 😐🖕🏻عصاب ندادم😒شیطونم😻عاشق رنگ قرمزممممم📍😐خیلی پوکرممم😂😂عاشق یه بیشور جذاب به اسم علیم دعا کنین بش برسم☹️❤️ رنگین کمون زندگیه من سیاه سفید بود:)⛓️به نام خالق حس نفرت همه ی آرزو هام با رفتن تو مردنمیرسه روزی که دکتر بهت بگه متاسفم واست:((میرسه روزی که دکتر بهت بگه متاسفم واست:((💫✨انقد که زندگیم تاریک بده روشنایی ببینم چشام اذیت میشه بیب✨ودف🍷کیم کیم📍

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

22 خب شما از زندگی من و تتفاقاتی که توش افتاده خبر ندارید یکیشو شاید بدونید

بازم نباید انقد دپ باشی مثلا پسریا قویی

هه 😐ههههه😐ههههههه😐دیوونم خودتی 😐🖕🏻عصاب ندادم😒شیطونم😻عاشق رنگ قرمزممممم📍😐خیلی پوکرممم😂😂عاشق یه بیشور جذاب به اسم علیم دعا کنین بش برسم☹️❤️ رنگین کمون زندگیه من سیاه سفید بود:)⛓️به نام خالق حس نفرت همه ی آرزو هام با رفتن تو مردنمیرسه روزی که دکتر بهت بگه متاسفم واست:((میرسه روزی که دکتر بهت بگه متاسفم واست:((💫✨انقد که زندگیم تاریک بده روشنایی ببینم چشام اذیت میشه بیب✨ودف🍷کیم کیم📍
بازم نباید انقد دپ باشی مثلا پسریا قویی

مشکل اینجاست که جامعه فکر میکنه پسر رباته

اما همه انسانیم و منم دچار خیلی مشکلات شدم ... اینکه اینجا درد و دل میکنم شاید دو نفر حرفی بهم بزنن که حالم بهتر بشه 

نمیدونستم انقدر منو ضعیف ببینید با این چندتا متن

خدا همیشه هواتو داره
مشکل اینجاست که جامعه فکر میکنه پسر رباته اما همه انسانیم و منم دچار خیلی مشکلات شدم ... اینکه اینج ...

نه اصلا

تاپیک ازدواج عشقتو خوندم اشکم در اومد 

پسرا وقتی درد بکشن خیلی درد میکشن ناراحت نباش کارما تقاصتو میگیره

نه اصلا تاپیک ازدواج عشقتو خوندم اشکم در اومد  پسرا وقتی درد بکشن خیلی درد میکشن ناراحت نباش ...

مشکل من اینه میخوام مردونگی داشته باشم همیشه

اما نهادینه شده که پسر اصلا این حرفا رو نداره میره با 10 تا دیگه خودشو سرگرم میکنه

خدا همیشه هواتو داره
مشکل من اینه میخوام مردونگی داشته باشم همیشه اما نهادینه شده که پسر اصلا این حرفا رو نداره میره با ...

برو تاپیک دل پسرامو بخون میفهمی که من همچین حرفی نمیزنم 

خیلیم درکت میکنم 

حتما بخونش فک کنم حالتو خوب کنه یکمی

ممنون

خواهش

الان جوونی بخدا چند سال دیگ مونده کلا روانشناسا میگن پسرا راحت تر فراموش میکنن سعی کن فراموشش کنی با دوستات بیرون برو خونه نمون با دخترای جدید بگرد مطمعنم زود خوب میشی 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز