2777
2789
عنوان

دختر مجرد تنها

135 بازدید | 7 پست

سلام .من خیلی خواستگار داشتم الانم دارم اما ..همه‌ چی از این اما شروع میشه ..خانواده ام هرکسی ک میاد ی عیببی براش میزارن و سریع ردش میکنند و ب خاطر اینکه بعدا من سرکوفت نزنم میگن نظر تو چیه ..منم چی بگم وقتی اونا میگن نه من بگم اره ..خیلی بهشون احترام میزارم تا الان هم همش طوری رفتار کردم ک پدر ومادرم ازم راضی باشن ..هیچ کمبودی هم ندارم اما دوست دارم مستقل بشم و زندگی خودم داشته باشم شما ب من بگی چیکارکنم .ی چیز بگین اروم بشم ..

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

متوجه نمیشم. یعنی چی چون اونا میگن نه توام باید بگی نه؟ اگه واقعا از کسی خوشت اومد بهشون بگو من این مورد رو پسندیدم و میخوام بیشتر باهاش اشنا بشم.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush

خواهر من فداتشم به حرف خانوادت گوش کن منم مثل تو بودم خانوادم هر خاستگاری که میود رد میکردن اخرش یکی اومد منم گفتم من میخوام ازدواج کنم من راضیم اونا هم موافقت کردن اخرش ببین بدبخت شدم همش فقط حرف بود ی عالم دروغ وقتی که خانوادم مصلحتمو میخواستن من باور نمیکردم

خوب اگه از یکی از خواستگارات خوشت اومد خوب بگو این بنظرم خوبه و میخوام باهاش ازدواج کنم، تو اگه نتونی حرفت رو به پدر و مادرت بزنی چجوری میخوای تک و تنها بین اینهمه گرگ از پس خودت بر بیای!؟

خواهر من فداتشم به حرف خانوادت گوش کن منم مثل تو بودم خانوادم هر خاستگاری که میود رد میکردن اخرش یکی ...

از همین میترسم ..ک بگم بخوام و اخرش اینطور بشه و بگن خودت کردی