2777
2789
عنوان

موهام چیدم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 53 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اولا خیلیم خوشگلی هیچ انسانی زشت افریده نشده

دوما هرکس ویژگیای خودشو تو بقیه میبینه.اگه طرف میگه زشتی ینی خودش یه پا بوزینه اس

سوما اصلا با همچین پسر اشغالی نمون.بزار بره با داف و دوفای محل خلوت کنه

مهم زیبایی درونه که مطمئنما داری

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
اره خیلی کوتاه کردم تو کش نمیاد 

تنوع دادی دیگه

من دو بار تاحالا موهامو سه سانتی کردم  

گاهی در نقطه ی تاریکی از زندگی قرار داریم و گمان میکنیم که دفن شده ایم اما واقعیت این است که "کاشته" شده ایم.
حرفاشو روز اخر زد💔من خیلی برا رابطمون جنگیده بودم.دلم از همه طرف شکسته

فدای سرت بهتر که رفته

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
البته بعضیام یه سری چیزا تو صورتمو مسخره کردن که یکم رو اعتماد به نفسم تاثیر گذاشت اما نه اینکه بشین ...

من ک همه چیمو مسخره میکنن از بس از بچگی خانوادم بم گفتن زشت.همیشه فکر میکردم زشت ترینم بعد از سن بلوغم هرچه قیافم بهتر میشد اعتماد بنفسم بالا تر میرفت ولی بازم خیلی خوردم میکردن.الانم ک اینجور شد دلم خیلی گرفت

...

دوست پسرت عجب خری بودا (ضمن عرض پوزش از جامعه خر!)

اینقد که اخلاق رو قیافه تاثیر داره آب رو آتیش اثر نداره

اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(

حرف دیگران مفت نمی ارزه 

راجب حرف اخرتم باید بگم بس که یه عده ل.ا.ش.ی هستن دنبال بهانه های چرت واسه جدایین و همش مزخرفه حرفاشون

ANTP_A         زمانی میتونی موفق باشی که جای قلبت با عقل تصمیم بگیری... منطق برات تو اولويت باشه... احساسات هیچ جایی تو تصمیم هایی که میگیری نداشته باشن...شاید مردم بهت بگن قلب نداری... شاید بگن تو چقدر مغروری... ولی بدون اونقدری موفق هستی که حرفاشون ذره ای تاثیر نمیذاره روت....من اینطور تونستم موفق باشم... (حرفام شعار نیست و تماما حقيقت زندگی منه)#تجربه_شخصی.. 

تو زشت نیستی عزیزم

تو فقط با ی گاو وارد رابطه شده بودی

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز