2777
2789
عنوان

چه جوری پولمو بگیرم😭😭

429 بازدید | 60 پست

بچه ها یه کوچولو طولانیه صبور باشین لطفا 

من ۲۰سالمه خودم کلا جوریم که خانوادم پول لازم داشته باشم میدن ولی همینجوری نمیدن مثلا من میگم فلان چیزو میخوام میخرن 

من کلا از خودم سه تومن پول داشتم که برای یه کار دادم نامزدم بعد یه سال گذشت پس نداد میدونستم داره ولی فکر نمیکرد نیاز داشته باشم ک پس بده بعد دوستم ازم پول خواست یه تومن من گفتم میدونی پول نقدم دست علیه گفت ازش بگیر من گفتم روم نمیشه خلاصه باهم نقشه ریختیم زنگ زد علی الکی گفت نازنین به من پول بدهکاره خودش نداره میشه شما بدین میخوام جهزیه بخرم بعد نامزدم گفت اره ولی دیگه به نازنین زنگ نزن بگو پولتو میخوای خلاصه سه تومن ریخت براش بعدا من واقعیتو گفتم ب علی ولی دوستم چیزی نمیدونه 

قرار شد یه هفته ای پس بده الان دو ماه نیمه😭😭😭منم واقعا ب خاطر یه قضیه ای پول لازمم هی نمیده نمیدونم دیگ چیکار کنم تازه الکی به علی گفته من دادم ب نازنین پولتو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واااا چه دوستی؟؟ انقد زنگ بزن برو در خونشون به خانوادش بگو تا بده

یکی از شهرای اطرافن من رو این حساب رفتم یه جایی ک خانوادم نمیدونن ثبت نام کردم ولی الان روم نمیشه برم دیگ چون پول ندارم