2777
2789
عنوان

لاغری ... خوب یا بد ?!

98 بازدید | 13 پست

کسی می‌دونه چطور میشه وزن اضافه کرد ؟ بدون اینکه شکم و پهلو آورد...

خودم مشکلی ندارم اما وقتی یه کسایی با  شکمای گنده که انگار همیشه سه ماهه دارن یا پهلوهای ناجور بهم میگن چرا انقد لاغری تو واقعا حالم بد میشه.از زمین به آسمون می‌باره ..خودم که نگا میکنم خیلی لاغر نیستم و متناسبم.اما خب یه جوری میگن انگار لاغری عیبه. 

اگه خودت از لاغریت خوشت میاد حرف بقیه مهم نیست ولی اگه میخوای وزن بگیری قرص شیکوریدین که گیاهیه بخور منم لاغر بودم شدید اما الان چاق شدم نیم ساعت قبل از غذا میخوردم دستام موقع غذا خوردن ازگشنگی میلرزید 

تلخی رو تو خوب بلدی شیرین بودن کارتونیست💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا از حسودیشونه باور کن چون خیلی هم قد و وزنت خوبه،من قدم۱۶۷وزنم ۵۰ خیلیا هی بهم میگن لاغری و‌اینا ولی مهم اینه که خودمم خیلییییی راضیم و شوهرمم از چاقی بدش میاد میگه همینجوری دوس دارم یک کیلو هم چاق نشو

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

من قدم 162 وزنم 63

59 بشم اوکی هستم

نه لاغری خوبه نه چاقی تناسب اندام خوبه فقط

ورزش مناسب حجم دهی با سن و ران و شکم تخت انجام بده و توی برنامه ی غذاییت پروتئین مصرف کن مخصوصا دو ساعت قبل ورزشت

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
اگه خودت از لاغریت خوشت میاد حرف بقیه مهم نیست ولی اگه میخوای وزن بگیری قرص شیکوریدین که گیاهیه بخور ...

قرص می‌خوام بخورم مامانم هی مانع میشه.میگه تپل میشه عوضش کلی مشکل پیدا می‌کنی.چشمم ترسیده.

خودم راضی و خوشحال بودم.اما یه جوری بعضیا میگن چرا انقد لاغر شدی انگار دارن ایراد میگیرن. هیکل خودشون از هر طرف زده بیرون ولی اصلاً روم نمیشه چیزی بگم. بگمم حالمو بهتر نمیکنه...

قرص می‌خوام بخورم مامانم هی مانع میشه.میگه تپل میشه عوضش کلی مشکل پیدا می‌کنی.چشمم ترسیده. خودم راض ...

این قرصو دکتر به من معرفی کرده عوارض نداره

تلخی رو تو خوب بلدی شیرین بودن کارتونیست💜
بخدا از حسودیشونه باور کن چون خیلی هم قد و وزنت خوبه،من قدم۱۶۷وزنم ۵۰ خیلیا هی بهم میگن لاغری و‌اینا ...

😍😍 تا الان فقط خواهرم می‌گفت خوبه هیکلت .فامیلامون همه از دم چاقن.همه شونم زوم کردن رو تغییرات وزن من. :/ 

😍😍 تا الان فقط خواهرم می‌گفت خوبه هیکلت .فامیلامون همه از دم چاقن.همه شونم زوم کردن رو تغییرات وزن ...

حرصشون میگیره یکی خوش هیکل باشه 😄،قد و‌زنت عالیه حرفاشونو گوش نکن حسودن

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
شکمای گنده که انگار همیشه سه ماهه دارن؟ 😐 بنظرم زیادی ب لاغریت مینازی 😊

من اصلا به نظرم بد نبودن ولی یه جوری بد تیکه میندازن دل آدم می‌شکنه. بعدشم اگه مینازیدم این تاپیک و نمیزدم.