nazi_makeup مدیر استارتر عضویت: 1396/06/05 تعداد پست: 192 عنوان روغن مورچه!! 913 بازدید | 13 پست سلام بچه ها چطورینبچه ها چیزی راجع به روغن مورچه یا موبرای دائمی شنیدین ؟کسی تجربه استفاده از این یا بقیه موبر های دائمیو داره ؟ در این درگهکِهگهگهکَهکُه و کُوکَه شود ناگه | مشو غره به امروزت که از فردا نه آیی 1399/10/10 | 18:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بوکانیم عضویت: 1399/08/19 تعداد پست: 1163 من ی ماه زدم ب جون خودم ده ساله میگذره هنوز جوش زیر پوستایی ک این روغن برام اوردو هنوز دارم. اگ خودتو دوست داری نزن.
nazi_makeup مدیر استارتر عضویت: 1396/06/05 تعداد پست: 192 من ی ماه زدم ب جون خودم ده ساله میگذره هنوز جوش زیر پوستایی ک این روغن برام اوردو هنوز دارم. اگ خودت ... واقعااا ؟ در این درگهکِهگهگهکَهکُه و کُوکَه شود ناگه | مشو غره به امروزت که از فردا نه آیی
shryr_shahrzad عضویت: 1399/08/01 تعداد پست: 2692 من شنیدم از بچگی باید بزنی که رشد نکنه الان فکر نکنم تاثیر داشته باشه
بوکانیم عضویت: 1399/08/19 تعداد پست: 1163 واقعااا ؟ اره بقران.اسمش روغن مورچه روجا اصل بود. صورتم داغونو قرمز شده بود الان ده ساله هنوز زیر پوست گونم قرمزه بهاطر این اشغال
nazi_makeup مدیر استارتر عضویت: 1396/06/05 تعداد پست: 192 من شنیدم از بچگی باید بزنی که رشد نکنه الان فکر نکنم تاثیر داشته باشه اره منم شنیدم ولی بجز روغن مورچه کرمای زیادی اومدن برای اینکار نمیدونم اونا چطوریه در این درگهکِهگهگهکَهکُه و کُوکَه شود ناگه | مشو غره به امروزت که از فردا نه آیی
parishan20 عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 2172 من رفتم بخرم مسئول فروش گفت بجاش روغن رازیانه بگیر کاملا راضیم و ب خیلیام پیشنهاد کردم اونام راضی بودن بچه آخر که باشی:وقتی حرف میزنی انگار تو دبه گوزیدی.. با فکر کردن به هر الاغی ذهن خود را باغ وحش نکنید 🚫..
nazi_makeup مدیر استارتر عضویت: 1396/06/05 تعداد پست: 192 اره بقران.اسمش روغن مورچه روجا اصل بود. صورتم داغونو قرمز شده بود الان ده ساله هنوز زیر پوست گونم قر ... خیلی وحشتناکه در این درگهکِهگهگهکَهکُه و کُوکَه شود ناگه | مشو غره به امروزت که از فردا نه آیی
nazi_makeup مدیر استارتر عضویت: 1396/06/05 تعداد پست: 192 من رفتم بخرم مسئول فروش گفت بجاش روغن رازیانه بگیر کاملا راضیم و ب خیلیام پیشنهاد کردم اونام راضی بو ... خودت استفاده کردی ؟چطور بود ؟الان باز رشد داره ؟ در این درگهکِهگهگهکَهکُه و کُوکَه شود ناگه | مشو غره به امروزت که از فردا نه آیی
parishan20 عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 2172 اره بقران.اسمش روغن مورچه روجا اصل بود. صورتم داغونو قرمز شده بود الان ده ساله هنوز زیر پوست گونم قر ... عزیزم صورت چربه اصلا روغن توصیه نمیشه چون باعث جوش کیستی میشه بعضی روغنام ک مال صورتم مثل بادام تلخ نارگیل و... باید حتما حتما بعد از 20 دقیقه با اب و صابون شسته بشه بچه آخر که باشی:وقتی حرف میزنی انگار تو دبه گوزیدی.. با فکر کردن به هر الاغی ذهن خود را باغ وحش نکنید 🚫..
parishan20 عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 2172 خودت استفاده کردی ؟ چطور بود ؟ الان باز رشد داره ؟ اره 6 ماه هروقت اپلاسیون میکنم بعدش با پنبه میزنم راستشو بگم ن اینک کامل دیگ بدن مو نیاره ن این طور نیست.. خیلی جاها دیگ مو نداره ت دوران پریود و نزدیک ب زمان پریود تاثیر نداره بزنی گوگل خواصشو میاره بچه آخر که باشی:وقتی حرف میزنی انگار تو دبه گوزیدی.. با فکر کردن به هر الاغی ذهن خود را باغ وحش نکنید 🚫..
nazi_makeup مدیر استارتر عضویت: 1396/06/05 تعداد پست: 192 اره 6 ماه هروقت اپلاسیون میکنم بعدش با پنبه میزنم راستشو بگم ن اینک کامل دیگ بدن مو نیاره ن این طور ... اهامرسی عزیزم در این درگهکِهگهگهکَهکُه و کُوکَه شود ناگه | مشو غره به امروزت که از فردا نه آیی
soheyla_zand عضویت: 1400/06/30 تعداد پست: 92 اره 6 ماه هروقت اپلاسیون میکنم بعدش با پنبه میزنم راستشو بگم ن اینک کامل دیگ بدن مو نیاره ن این طور ... اره منم استفاده کردم برای قسمت بیکینی کمتر شده مال من روغن مورچه تیسوئه