2777
2789
عنوان

روغن مورچه!!

913 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها چطورین

بچه ها چیزی راجع به روغن مورچه یا موبرای دائمی شنیدین ؟

کسی تجربه استفاده از این یا بقیه موبر های دائمیو داره ؟

در این درگهکِهگهگهکَهکُه و کُوکَه شود ناگه | مشو غره به امروزت که از فردا نه آیی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ی ماه زدم ب جون خودم ده ساله میگذره هنوز جوش زیر پوستایی ک این روغن برام اوردو هنوز دارم. اگ خودت ...

واقعااا ؟

در این درگهکِهگهگهکَهکُه و کُوکَه شود ناگه | مشو غره به امروزت که از فردا نه آیی
من شنیدم از بچگی باید بزنی که رشد نکنه  الان فکر نکنم تاثیر داشته باشه

اره منم شنیدم ولی بجز روغن مورچه کرمای زیادی اومدن برای اینکار نمیدونم اونا چطوریه

من رفتم بخرم مسئول فروش گفت بجاش روغن رازیانه بگیر کاملا راضیم و ب خیلیام پیشنهاد کردم اونام راضی بودن

بچه آخر که باشی:وقتی حرف میزنی انگار تو دبه گوزیدی..  با فکر کردن به هر الاغی ذهن خود را باغ وحش نکنید 🚫.. 
اره بقران.اسمش روغن مورچه روجا اصل بود. صورتم داغونو قرمز شده بود الان ده ساله هنوز زیر پوست گونم قر ...

خیلی وحشتناکه 

من رفتم بخرم مسئول فروش گفت بجاش روغن رازیانه بگیر کاملا راضیم و ب خیلیام پیشنهاد کردم اونام راضی بو ...

خودت استفاده کردی ؟

چطور بود ؟

الان باز رشد داره ؟

اره بقران.اسمش روغن مورچه روجا اصل بود. صورتم داغونو قرمز شده بود الان ده ساله هنوز زیر پوست گونم قر ...

عزیزم صورت چربه اصلا روغن توصیه نمیشه چون باعث جوش کیستی میشه 

بعضی روغنام ک مال صورتم مثل بادام تلخ نارگیل و... باید حتما حتما بعد از 20 دقیقه با اب و صابون شسته بشه

بچه آخر که باشی:وقتی حرف میزنی انگار تو دبه گوزیدی..  با فکر کردن به هر الاغی ذهن خود را باغ وحش نکنید 🚫.. 
خودت استفاده کردی ؟ چطور بود ؟ الان باز رشد داره ؟

اره 6 ماه هروقت اپلاسیون میکنم بعدش با پنبه میزنم راستشو بگم ن اینک کامل دیگ بدن مو نیاره ن این طور نیست.. خیلی جاها دیگ مو نداره 

ت دوران پریود و نزدیک ب زمان پریود تاثیر نداره بزنی گوگل خواصشو میاره

اره 6 ماه هروقت اپلاسیون میکنم بعدش با پنبه میزنم راستشو بگم ن اینک کامل دیگ بدن مو نیاره ن این طور ...

اها

مرسی عزیزم