2777
2789
عنوان

خدا لعنتش کنه

242 بازدید | 17 پست

مادرشوهرمو میگم با هم‌زندگی میکنیم هر چی از دهنش در اومد بارم‌کرد.الان اومدم خونه ی خودم الان شوهرمو پر‌کرده زنت به من زنگ نمیزنه و فلان.

منم با شوهرم دعوام شد الان نشستم تو اتاق نمیخوام غرورمو خورد کنم به اندازه ی کافی تو این زندگی له شدم الان چه واکنشی نشون بدم خوبه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

باهم زندگی میکنید.. پس چجوری رفتی خونه ی خودت؟ 

چجوری اونوقت باید بهش زنگ بزنی؟ 

واقعیتش نفهمیدم چی گفتی

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

مادرشوهر منم اوایل به شوهرم مدام میگفت چرا زنگ نمیزنه توقع داشت هر روز به خودشو دوتا دختراش زنگ بزنم 😐

دیگه یه بار شوهرم گفت خوب اون زنگ نمیزنه شماها بهش زنگ بزنید 😂

دیگه شد بار آخرش دیگه نگفت

صلوات
بی تفاوتی بهترین رفتاره در قبال خانواده شوهر

اخه چطوری من فقط به مادرش گفته بودم احترام خودتونو نگه دارین همین کلی حرف بارم کرد الانم پرش کرده زنگ چرا به من زنگ نمیزنه و فلان

اخه چطوری من فقط به مادرش گفته بودم احترام خودتونو نگه دارین همین کلی حرف بارم کرد الانم پرش کرده زن ...

معلومه دنبال دعوا بود آستانه صبرتو ببر بالا هر چی گفتن خودتو بزن به اون راه منم اوایل مثل تو بودن حتی اگه حق با من بود این من بودم که بهش زنگ میزدم اما الان بی تفاوتیم باعث شده بشینن سر جاشون

تلخی رو تو خوب بلدی شیرین بودن کارتونیست💜