2777
2789

سلام جانان نمیشه خراب میشه کیک خیس بافتش نرمه وحالت خیسی وچسبندگی داره کاری به سسی که روی کیک میدی نداره

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حالا من میخوام فردا کیک شربتی درست کنم بعد کیک خیس با پودر اماده هم میشه درستش کرد خیلی هم خوشمزه هس ...

اون کیک شربتی روبا هل ودارچین وگلاب درست کن میشه کیک باقلوا،محشره

منم پرتقالی درست کرده بودم ولی نمیدونم چرا خوب از آب درنیومد

چطوری شد دقیقن بگو

خدایا تو همه شرایط دستمو گرفتی این من بودم بنده ی بدی بودم تو خیلی خوبی ..از این به بعد سعی میکنم یه خورده از بدیم کم کنم🙏🙏
اون کیک شربتی روبا هل ودارچین وگلاب درست کن میشه کیک باقلوا،محشره

واقعا نکردمه تا حالا فردا حتمن درست نیکنم چقدر باید تو یخچال باشع که مواد به خوردش بره

خدایا تو همه شرایط دستمو گرفتی این من بودم بنده ی بدی بودم تو خیلی خوبی ..از این به بعد سعی میکنم یه خورده از بدیم کم کنم🙏🙏

مواد لازم:

چهارلیوان آرد،1ونیم لیوان شکر،نصف لیوان گلاب،1لیوان شیر،نصف لیوان روغن مایع،5عدد هل،1قاشق چایخوری پودردارچین،2قاشق مرباخوری بیکینگ پودر،4عددتخم مرغ.

طرز تهیه:

تخم مرغهارودرظرفی بریز به همراه هل وشکر،وبعداز کمی همزدن شیر به دمای محیط رسیده وگلاب رواضافه کن ودراخرروغن،موادخشک اعم از بیکینگ پودرو دارچین و ارد روباهم مخلوط کن ودرسه مرحله با الک کردن به موادتراضافه کن،درقالب چرب شده و آرد پاشی شده بریز وبه مدت نیم ساعت در دمای 180درجه سانتیگرادبزاربپزه،

مواد شربت،آب دولیوان،گلاب نیم لیوان،وشکر دولیوان،

موادراباهم روی گازمی گذاریم تاشکرحل شودوبه جوش بیاد،

بعدازسردشدن ،کیک روازفر درمیاریم ودرهمون قالب برش میزنیم وشربت سردرو روی کیک داغ میریزیم،تابه خوردش بره،توجه داشته باش شربت روبه ارومی همه جای کیک بریزی،بعداز نیم ساعت کیک شربت روبه خودش کاملاجذب کرده ومیتونی توی ظرف سرو بچینی.

امیدوارم چیزی رو ازقلم ننداخته باشم.

اصلا پف نکرد خیلی هم سفت شده

این خوب پکیند پودرتو کم دادی بعد من توهمه کیک هام جوش شرین میدم خیلی خوب پف میکنه

[QUOTE=170643734]مواد لازم: چهارلیوان آرد،1ونیم لیوان شکر،نصف لیوان گلاب،1لیوان شیر،نصف لیوان روغن مایع،5عدد هل،1قاش ...[/QUO

مختصر و مفید😍عالی بود توضیحت حتما امتحان میکنم

واقعا نکردمه تا حالا فردا حتمن درست نیکنم چقدر باید تو یخچال باشع که مواد به خوردش بره

نیازی نیست بزاری تویخچال ،کیک داغ وشربت سرد بایدباشه، وکیک به سرعت شربت روجذب میکنه،

من نیم ساعت بیرون یخچال میزارم،تاچاییمو دم کنم نصف کیک رفته  

نیازی نیست بزاری تویخچال ،کیک داغ وشربت سرد بایدباشه، وکیک به سرعت شربت روجذب میکنه، من نیم ساعت بی ...

جوری که تو گفتی وسوسه شدم فردا درستش کنم دستورشو نمیگی