2821
2789
عنوان

چشمای پسرم

156 بازدید | 8 پست

پسرم سا سالشه از دیروز زیر چشماش کبوده به نظرتون از چی میتونه باشه؟  

یه ثانیه توقف کن..اون کسی که لبخند میاره رو لبت تصور کن..                                                                ای که از کوچه معشوقه ی ما میگذری...چشم درویش بکن،عشق قداست دارد...                

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بغل چشمش؟

نه عزیزم زیر پلک پایینشه هر دو چشمشم هست  

یه ثانیه توقف کن..اون کسی که لبخند میاره رو لبت تصور کن..                                                                ای که از کوچه معشوقه ی ما میگذری...چشم درویش بکن،عشق قداست دارد...                
کم خونی نداره؟

نمیدونم تاحالا این جوری نشده بود

مگه الرژی داره؟؟؟ بچه های من سه تاشون الرژی دارن. با یه سرماخوردگی کوچولو این شکلی میشن

نمیدونم تاحالا این جوری نشده بود،اگه آلرژی باشه لازم به دکتر نیست؟

نمیدونم تاحالا این جوری نشده بود

از علائم کم خونیه.اگه بهتر نشد ببرش دکتر یه ازمایش بنویسه واسش.انشاا... که چیزی نیست

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز