2777
2789
عنوان

مجری مل مل

207 بازدید | 12 پست

سلااااااام.نظرتون درموردمجری مل مل چیه؟

پسرمن داره مل مل میبینه.ولی من ازبعضی ازحرکاتش خوشم نمیاد.درسته که بایدتوبرنامه کودک کمی کودکانه رفتارکردولی فکرکنم ایشون دیگه کلاخیلی کودکانه رفتارمیکنه.نظرشماچیه؟؟

وای منم ی جوری میشم ازش😂😂😂😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نگوخندم میگیره😅😅

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

ایشون در نقش یه دختر 8 ساله هستند که نقشش رو خیلی خوب درمیاره و حتی نقش ننه نقلی رو تو نقش یه فرد بزرگسال که نیست

اخ جون خدایا شکرت منم دخمل دار شدم 😘😘😘 میشه برای دخترکوچولوم دعا کنید زودتر به حرف بیاد همه چیزو میفهمه و میشنوه ولی به خودش زحمت نمیده زبونش رو بچرخونه همه چیزو با اشاره و داد زدن میفهمونه   اسم کاربریم قرار بود سانسا استارک بشه و فکر میکردم چه اسم تکی نگو یه دوجین ادم همین اسمو برداشتن. دیگه انقد تغییرش دادم و پس و پیش کردم که استارکش اومد قبل سانسا و اسم کاربریم نامفهوم شد  

پسرکوچیکم دوسش داره هروقت برنامش شروع میشه .اینم شروع میکنه به بپربپر.ولی پسربزرگم که ۸سالشه شدیدازش بدش میادوتوخونه ماهمیشه سراین برنامه بین دوتابرادرادعواست.یکی جیغ میزنه بذاراون یکی جیغ که نه یه برنامه دیگه نگاه کن.

ایشون در نقش یه دختر 8 ساله هستند که نقشش رو خیلی خوب درمیاره و حتی نقش ننه نقلی رو تو نقش یه فرد بز ...

ولی فکرنکنم یه دختر۸ساله ایقدحرکات عجیب غریب ازخود ش دربییاره.پسرم ۸سالشه خیلی ازکارهاوحرکاتش بدش میاد.خودمم دوسندارم.ولی بعضی ازبچه هادوست دارن مثل پسرکوچیکم