2789
عنوان

چکار کنم ؟

135 بازدید | 14 پست

امروز تولدمه شوهرم برای کادو بلیط کیش گرفته دو روز پیش گفت بهم خوشحال شدم .دیشب میگه دوتا همراهی هم داریم خواهرش با شوهرش وهم بدون اینکه به من بگه هماهنگ کرده بیان .من اصلا از اونا خوشم نمیاد و باهاشون رفت و امد ندارم . تا صبح دعوا و گریه داشتیم اخرشم میگه تو باید کنار بیای .بابا نخواستم کادو تولد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بخدا تا صبح گریه میکردم از دستش .میگه همین ک هست .من میگم نمیام پس بده پولشو بهم بده نخواستم قبول نم ...

تحمل کن این دفعه رو.اینجوری حرفتو قبول نمیکنه بعدا با ارامش بگو بهش بیشتر حرفت تاثیر میذاره

به امید روزی که هیچ دختری نگه کاش پسر بودم...
تحمل کن این دفعه رو.اینجوری حرفتو قبول نمیکنه بعدا با ارامش بگو بهش بیشتر حرفت تاثیر میذاره

اصلا مشکل من همینه تا میگم نمیام جایی مثل سگ میشه تا بزور منو نبره اروم نمیگیره

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5650300/شفا دوستان برای شفای همه مریضا ختم حدیث شریف کسا گرفتیملطفا همراهی کنید تا ختم تموم شه بحق فاطمه ی زهرا س هر کی مریض داره بسم اللهانشاءالله هیچکسی ناامید نشه😔

برای سلامتی عشقم که هفت ساله هلاک یه نفس کشیدن راحتیم دعا میکنی؟!( امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السو) از عشق متنفـــرم تمام خوشی های زندگیمو ازم گرفت😭💔هر وقت سرتونو روی شونه های محبوبتون گذاشتین دلتنگهارو دعا کنین(: 🥺🤍

نمیدونم والا.یه جوری قلقشو پیدا کن.یه مدت به حرفش گوش بده شاید عوض شد

مگه دست و پاتو میبنده با خودش میبره عزیزم اختیار رفتنت با خودته مسافرتی که بخای بری بدون اینکه خوش بگذره بت چرا بری اخه؟

بحث و دعو انکن یککلام بگو من نمیام تمام هرچی گفت جوابشم نده  فقط بگو نمیام

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین
نمیدونم والا.یه جوری قلقشو پیدا کن.یه مدت به حرفش گوش بده شاید عوض شد

یه مدت اصلا بدم میاد از خانوادش انقدر عروسیمون و خراب کردن آبرومون و بردن بخدا این همش طرف اوناست .منم ازین لجم میگیره و نمیخوام ببینمشون 

یه مدت اصلا بدم میاد از خانوادش انقدر عروسیمون و خراب کردن آبرومون و بردن بخدا این همش طرف اوناست .م ...

چه بد.ولی اونم خونوادشه فک نکنم ازشون جدا شه