2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خونه قبلیمون دو.خوابه بود بچه هم نداشتم رخت پهن کن رو تو یکی از خوابا میزاشام زمستونم گاهی مینداختم روی رادیاتور

این خونه یه خوابه است ولی بالکن داره رخت پهن کن تو بالکنه زمستونم بعضیا رو.میندازم روی رادیاتور

لباسشویی خشک کن در یه حدی خشک میکنه و بعدش میزارمشون رو بند تو اتاق و نزدیک شوفاژ

یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه                           امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)
لباسشویی خشک کن در یه حدی خشک میکنه و بعدش میزارمشون رو بند تو اتاق و نزدیک شوفاژ

چه کاری ؟امضاتون؟

یه صلوات با دل. پاکت برای برطرف شدن مشکلاتم بفرست . این کاربری مال دو نفره منو دوستم 🤗🤗

وقتی هوا گرمتره رخت آویز توی اتاق میذارم و پنکه رو روشن میکنم زود خشک میشن. زمستون هم بیشتر رخت آویز رو کنار بخاری میذارم طوری که نصف لباسها بالای بخاری قرار بگیره. اینطوری حتی پالتوم هم توی ۱ ساعت خشک شد

خدایا شکرت که نینیم دُخمله! انشاالله همه ی نینیا سالم به دنیا بیان و صالح باشن . الهی آمین ❤❤❤
چه کاری ؟امضاتون؟

مشاور پوست و مو عزیزم

درامدش هم از ۱میلیون شروع میشه و سقفش به خودتون بستگی داره و اینکه کار سرمایه اولیه نمیخواد و اموزش و ثبت نام کاملااا رایگان هست😊

یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه                           امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)
مشاور پوست و مو عزیزم درامدش هم از ۱میلیون شروع میشه و سقفش به خودتون بستگی داره و اینکه کار سرمایه ...

خوب مشاوره رو از کجا باید شروع کرد؟

یه صلوات با دل. پاکت برای برطرف شدن مشکلاتم بفرست . این کاربری مال دو نفره منو دوستم 🤗🤗
خوب مشاوره رو از کجا باید شروع کرد؟

از فضای مجازی مثل اینستاگرام که کاملا اموزش میبینید برای معرفی محصول مناسب و فروش اون و گرفتن پورسانت