لباسشویی خشک کن در یه حدی خشک میکنه و بعدش میزارمشون رو بند تو اتاق و نزدیک شوفاژ
یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)
وقتی هوا گرمتره رخت آویز توی اتاق میذارم و پنکه رو روشن میکنم زود خشک میشن. زمستون هم بیشتر رخت آویز رو کنار بخاری میذارم طوری که نصف لباسها بالای بخاری قرار بگیره. اینطوری حتی پالتوم هم توی ۱ ساعت خشک شد
خدایا شکرت که نینیم دُخمله! انشاالله همه ی نینیا سالم به دنیا بیان و صالح باشن . الهی آمین ❤❤❤
درامدش هم از ۱میلیون شروع میشه و سقفش به خودتون بستگی داره و اینکه کار سرمایه اولیه نمیخواد و اموزش و ثبت نام کاملااا رایگان هست😊
یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)
از فضای مجازی مثل اینستاگرام که کاملا اموزش میبینید برای معرفی محصول مناسب و فروش اون و گرفتن پورسانت